Pozdrav,
Sam sam trenutno na CM7.1, probal sam testirati sa stability testom na relativno normalnim postavkama pa nije proso dok Quadrant prolazi normalno.
Postavke:
20-300
35-600
58-1100
trashold=80
Pozdrav,
Sam sam trenutno na CM7.1, probal sam testirati sa stability testom na relativno normalnim postavkama pa nije proso dok Quadrant prolazi normalno.
Postavke:
20-300
35-600
58-1100
trashold=80
Zaboravio sam editirati potpisKasno navečer sam odgovarao i još s moba, i mislim si, garant neko bude to pitao
Sad sam na zadnjem 2.1.20 i super mi je. 1.9.9 mi je bio nekako najstabilniji, između su bile neke sitne fore pa koje nisu radile, ali daleko stabilnije, brže i bolje od ostalih ROMova.
governor sam imao prije ondemand i on je jako rijetko koristio srednji takt, pa sad ga stavio na smartass i on malo više koristi srednji takt, ali opet mali postotak. rješenje je u odabiru governora, i igranja sa ovim postavkama u bootmenu, ali za to je možda bolje pogledati xda, tamo sam ja našao info vezano uz Setvsel app, imao je dosta toga objašnjeno. sori nemam nikakav link.
prije kad sam koristio onaj app za podešavanje setvsel, sam se igrao sa postocima, tipa 86 na više ili manje, ali nikad nije lovilo, sad sam na kraju odustao, baš drđim sve ostalo na sefault.
stabilnost, pa uvijek mi je bilo recimo stabilno. pa sam "mjerio" tj vidio nestabilnost u normalnom korištenu. problem sam imao u tome da kad sam pokrenuo google maps i istovremeno data internet je bio uključen, zamrzavao se na duze vrijeme ili totalno. tad sam koristio max 1000 mhz, ostalo se ne sjećam.
Bookmarks