Prikazujem rezultate 1 do 25 od 311

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Defy CM7
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.195
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.195, Nivo: 17
    Bodovi: 5.195, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav,

Sam sam trenutno na CM7.1, probal sam testirati sa stability testom na relativno normalnim postavkama pa nije proso dok Quadrant prolazi normalno.
    Postavke:
    20-300
    35-600
    58-1100

trashold=80

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    HTC Evo 3D
    Operater
    BonBon
    Godina
    42
    Bodovi
    9.141
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.141, Nivo: 22
    Bodovi: 9.141, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaboravio sam editirati potpis Kasno navečer sam odgovarao i još s moba, i mislim si, garant neko bude to pitao
    Sad sam na zadnjem 2.1.20 i super mi je. 1.9.9 mi je bio nekako najstabilniji, između su bile neke sitne fore pa koje nisu radile, ali daleko stabilnije, brže i bolje od ostalih ROMova.
    governor sam imao prije ondemand i on je jako rijetko koristio srednji takt, pa sad ga stavio na smartass i on malo više koristi srednji takt, ali opet mali postotak. rješenje je u odabiru governora, i igranja sa ovim postavkama u bootmenu, ali za to je možda bolje pogledati xda, tamo sam ja našao info vezano uz Setvsel app, imao je dosta toga objašnjeno. sori nemam nikakav link.
    prije kad sam koristio onaj app za podešavanje setvsel, sam se igrao sa postocima, tipa 86 na više ili manje, ali nikad nije lovilo, sad sam na kraju odustao, baš drđim sve ostalo na sefault.
    stabilnost, pa uvijek mi je bilo recimo stabilno. pa sam "mjerio" tj vidio nestabilnost u normalnom korištenu. problem sam imao u tome da kad sam pokrenuo google maps i istovremeno data internet je bio uključen, zamrzavao se na duze vrijeme ili totalno. tad sam koristio max 1000 mhz, ostalo se ne sjećam.

= Citat = Izvorno postao domy_os Pregledaj post
    Ma zanima me samo mogu li GUI i igre raditi malo fluidnije jer imam dojam kao da sve radi na 15-20 fps. A možda samo puno tražim jer sam prešao sa SGX540 na SGX530.

Jesi li u boot manageru mijenjao još neke stavke osim toga? Koji ti je najbolji CPU governor?
    = Citat = Izvorno postao Xviper Pregledaj post
    još si na 1.9.9 ?

1.12.6 ICS je odlicna verzija .
    = Citat = Izvorno postao domy_os Pregledaj post
    Mislim da se na ovom ROM-u taj srednji takt uopće ne koristi, tj. koristi se jako malo. Ima li neko rješenje za to?

Čime testirate stabilnost sustava? Quadrantom, Linpackom ili nekako drugačije?
    Now: Nexus 4 @ rooted stock 4.4.3 + xposed
    Nexus 7 16gb C70 - rooted stock 4.1.2 JB || EX: HTC Evo 3D @ CoolICS 18 < Motorola Defy @ WIUI < HTC Hero || My AppBrain apps | My Last.fm

Slične teme

1. Motorola W7-novost
    By Vepar in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 11-05-2009, 20:37
  2. Motorola A4500 - novost
    By pajo2 in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 28-04-2009, 18:25
  3. Motorola ZN 200-novost
    By Vepar in forum Motorola
    Odgovora: 5