Prikazujem rezultate 1 do 25 od 100

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    28.693
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.693, Nivo: 41
    Bodovi: 28.693, Nivo: 41
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da nece vratiti na Knock-out osnovnu, jer mi prijatelj ima Dorinu, koja se mora svaki mjesec nadopuniti sa 50kn da bi bilo besplatno izmedju Dorina brojeva. I kad ne nadoplati odmah ne odlazi ni na kakvu Knock-out osnovnu vec ostane Dorina, dok ne uplati 50kn.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    39
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh, tele2 i njihovi "upgrade sistema"

Jučer imao na računu 2kn i 145MB prometa, na smiley tarifi sam mjesec dana...i nista, kupim ja bon od 100kn taman dan prije isteka i obnovi mi se uredno na 102kn ali promet i dalje ostane na 145MB. Čitam pravila i po tome bi mi trebalo skočit na 195MB i produžit na još 30 dana. Zovem ja SZK i kaže ona meni da njoj piše da je meni jučer došla poruka na kojoj piše da sam ja dobio 150MB i da je to to. Ja kažem da ja tu poruku nisam dobio, a ona opet meni da tu piše da jesam. Pa reko tako i tako me ne zanima ta poruka nego da mi i dalje stoji 145MB a ne 295MB i onda kaže da da, to nema veze što piše jer su sada trenutno u procesu "Nadogradnje sistema" i da imaju neke greške ali da će se sve to riješiti... Taj tele2 je stvarno napredan kad stalno imaju neki upgrade haha, uglavnom, ako sljedeći put nebude nadoplaćen podatkovni promet idem tamo u centar direkt....a zasada mi nije bitan ovaj promet jer sam na dummyu i ne koristim ga baš

EDIT: LOL evo, sad sam dobio tu poruku, točno nakon 26h, zakon aj aj, bar samo dobio megabajte
    Zadnji uredio Symbeq : 04-10-2010 u 22:37
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Slične teme

1. Nova T-Com tarifa!
    By Inovator in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 04-04-2005, 12:20

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove