Odlicna tarifa, ali ne znam na sto da potrosim tih 100kn ako imam besplatan net i sms-ove
Odlicna tarifa, ali ne znam na sto da potrosim tih 100kn ako imam besplatan net i sms-ove
upravo to i mene "brine"al kako sam zakleti sms-ač,ovo mi je feenomenalno,i sad cu ici u vip da me bace na bonove pa u tele promijenit broj..
ja sam sve procitao i nisam nasao ogranicenje sms-a,netko napisao 2000,to je mjesecno?
a drugo,zanima me ako ja prebacim broj,znaci ako nadoplatim sa 50 bonom i dobim 50, sa tih 100 ja ne mogu aktivirat tu novu tarifu? mora bas biti cijeli bon od 100? (znam da je da al da pitam)![]()
gidi jap!
"Kako promijeniti tarifu?
Postojeći Tele2 pretplatnici mogu promijeniti tarifu isključivo u Tele2 centru ili na Tele2 ovlaštenim prodajnim mjestima. Sve mogućnosti mijenjanja tarifa obzirom na obvezno trajanje ugovora i visinu minimlane mjesečne pogledajte na stranici Promjena tarife. Cijena prve promjene u jednoj godini je besplatna, a svaka sljedeća se naplaćuje 40 kuna."
Evo kvake jedne... znači, po onome što piše. Ova tarifa je aktivna samo 2 mjeseca. Trenutno recimo imam tarifu slike i slova aktiviranu prije 9 mjeseci i ako sada aktiviram SMILEY to će me koštati 40kn...nakon isteka 2 mjeseca vraća me na osnovnu tarifu koja mi ne odgovara pa ću opet htjeti prijeć na Slike i slova što će me opet koštati dodatnih 40kn...znači u startu gubim 80kn ako će ta tarifa trajat samo 2 mjeseca. hmmm...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks