I ja imam 4FR

, fakat neznam, jedino sto imam onaj GI9V600000AA0E9 flex, probao sam i v620 flex, ali i on je spor, a i origigi flex je bio spor, tako da sve u svemu GI9V600000AA0E9 fakat neznam sta da kazem.
Nisam ja nista rekao za ono sto se pokaze na ekranu tek kad dodjes u imenik,
tu ide brzo, nego kad recimo imas barem 20-30 kontakata na isto posetno slovo
tipa stisnes m i on ode recimo na ma, dok ti dodjes do mr primjerice nakilavis se jer sporost nastupa onog trena kad se pojavljuju nova imena na ekranu a kako ne mogu direktno skociti na zeljeno ime onda idem redom i naravno puuunooo brze stiscem nego sto on moze da mijenja imena, sto mi se jos na drugim mobitelima priznajem nije dogodilo, kada bi islo kako krene, ono kad se tek pojavis u imeniku i dok prelazis imena koja su trenutno na ekranu tada bi to bilo u redu, ali bez obzira kako stavim velika ili mala slova da mi se prikazuju u imeniku ono nakon sto prodje vidljiva imena krene jako puno sporije, neznam zasto ???
Da te pitam, imas li ti sav imenik na sim kartici ili u telefonu, kod mene je ucitan cijeli u telefon i ide sporo moram priznat, stvarno mi to ide na nerve, sad sam gledao bas cijene mobitela i mislim da cu ovo prodati i uzeti ili k700i ili nokiu 6600 jer mi se cine dosta bolji, za k700i znam da ima dobar imenik, kakav ima nokia??

pitam za slucaj da ako ne nadjem neko rijesenje za ubrzati imenik, jer onda ce ici definitivno u prodaju.
__________________________________________________ ____
Evo bas stavih i isti flex ko i ti i moram priznati razlike u brzini i dalje nema, i dalje prejadno i sporo, a sad vidim da i nisam jedini, sad je bio veljin mob kod mene u rukama i isto, samo je kod njega nedirnut fw tako da ne bi bilo zabune, mora da se moj pojam o brzini nazalost razlikuje od tvojeg, ja smatram da je to sporo, eto toliko od mene.
Sta da kazem, jadno burazov k700i daleko je bolji, neda se to mjerit.
Pozdrav
Bookmarks