Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MA ne znam otkud ti tako spor imenik!?!?!? Meni nije ni na originalu bio spor (na originalnim tripletsima, za koje vele da su najsporiji), a pogotovo na tripletskima 4FR i sa 10F9 flexom.
    Stvarno ne znam šta ti se događa. Osobno imam 96 kontakata na SIM kartici i još 160 u mobu (neki u mobu i sa dva, pa i tri broja, znači valjda nekih 180-200 zapisa), i nije mi spor imenik.
    Ima JAVA imenika, vidio sam ih negdje na webu, ako se sjetim javim ti, ali mi je full čudno da ti je to tako sporo.
    Ja sam prošao nekoliko Nokia (6110,6210,7110,9110,9210,3510), SE 68i, SE T610, Ericsson T28i, Siemens M55, i ne mogu reći da mi je "motorola najsporiji imenik". OK, bilo je bržih, ali možda jedan ili dva, od dobrih 10ak mobova koje sam imao...
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ja imam 4FR , fakat neznam, jedino sto imam onaj GI9V600000AA0E9 flex, probao sam i v620 flex, ali i on je spor, a i origigi flex je bio spor, tako da sve u svemu GI9V600000AA0E9 fakat neznam sta da kazem.
    Nisam ja nista rekao za ono sto se pokaze na ekranu tek kad dodjes u imenik,
    tu ide brzo, nego kad recimo imas barem 20-30 kontakata na isto posetno slovo
    tipa stisnes m i on ode recimo na ma, dok ti dodjes do mr primjerice nakilavis se jer sporost nastupa onog trena kad se pojavljuju nova imena na ekranu a kako ne mogu direktno skociti na zeljeno ime onda idem redom i naravno puuunooo brze stiscem nego sto on moze da mijenja imena, sto mi se jos na drugim mobitelima priznajem nije dogodilo, kada bi islo kako krene, ono kad se tek pojavis u imeniku i dok prelazis imena koja su trenutno na ekranu tada bi to bilo u redu, ali bez obzira kako stavim velika ili mala slova da mi se prikazuju u imeniku ono nakon sto prodje vidljiva imena krene jako puno sporije, neznam zasto ???
    Da te pitam, imas li ti sav imenik na sim kartici ili u telefonu, kod mene je ucitan cijeli u telefon i ide sporo moram priznat, stvarno mi to ide na nerve, sad sam gledao bas cijene mobitela i mislim da cu ovo prodati i uzeti ili k700i ili nokiu 6600 jer mi se cine dosta bolji, za k700i znam da ima dobar imenik, kakav ima nokia??
    pitam za slucaj da ako ne nadjem neko rijesenje za ubrzati imenik, jer onda ce ici definitivno u prodaju.
    __________________________________________________ ____
    Evo bas stavih i isti flex ko i ti i moram priznati razlike u brzini i dalje nema, i dalje prejadno i sporo, a sad vidim da i nisam jedini, sad je bio veljin mob kod mene u rukama i isto, samo je kod njega nedirnut fw tako da ne bi bilo zabune, mora da se moj pojam o brzini nazalost razlikuje od tvojeg, ja smatram da je to sporo, eto toliko od mene.
    Sta da kazem, jadno burazov k700i daleko je bolji, neda se to mjerit.

Pozdrav
    Zadnji uredio tai001hr : 29-11-2004 u 23:40

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    /\/\otorola Moto G, DEFY
    Operater
    Bonbon
    Godina
    46
    Bodovi
    11.935
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.935, Nivo: 26
    Bodovi: 11.935, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tai001hr
    I ja imam 4FR , fakat neznam, jedino sto imam onaj GI9V600000AA0E9 flex, probao sam i v620 flex, ali i on je spor, a i origigi flex je bio spor, tako da sve u svemu GI9V600000AA0E9 fakat neznam sta da kazem.
    Nisam ja nista rekao za ono sto se pokaze na ekranu tek kad dodjes u imenik,
    tu ide brzo, nego kad recimo imas barem 20-30 kontakata na isto posetno slovo
    tipa stisnes m i on ode recimo na ma, dok ti dodjes do mr primjerice nakilavis se jer sporost nastupa onog trena kad se pojavljuju nova imena na ekranu a kako ne mogu direktno skociti na zeljeno ime onda idem redom i naravno puuunooo brze stiscem nego sto on moze da mijenja imena, sto mi se jos na drugim mobitelima priznajem nije dogodilo, kada bi islo kako krene, ono kad se tek pojavis u imeniku i dok prelazis imena koja su trenutno na ekranu tada bi to bilo u redu, ali bez obzira kako stavim velika ili mala slova da mi se prikazuju u imeniku ono nakon sto prodje vidljiva imena krene jako puno sporije, neznam zasto ???
    Da te pitam, imas li ti sav imenik na sim kartici ili u telefonu, kod mene je ucitan cijeli u telefon i ide sporo moram priznat, stvarno mi to ide na nerve, sad sam gledao bas cijene mobitela i mislim da cu ovo prodati i uzeti ili k700i ili nokiu 6600 jer mi se cine dosta bolji, za k700i znam da ima dobar imenik, kakav ima nokia??
    pitam za slucaj da ako ne nadjem neko rijesenje za ubrzati imenik, jer onda ce ici definitivno u prodaju.
    __________________________________________________ ____
    Evo bas stavih i isti flex ko i ti i moram priznati razlike u brzini i dalje nema, i dalje prejadno i sporo, a sad vidim da i nisam jedini, sad je bio veljin mob kod mene u rukama i isto, samo je kod njega nedirnut fw tako da ne bi bilo zabune, mora da se moj pojam o brzini nazalost razlikuje od tvojeg, ja smatram da je to sporo, eto toliko od mene.
    Sta da kazem, jadno burazov k700i daleko je bolji, neda se to mjerit.

Pozdrav
    Akoliko košta K700 a koliko V525? Pa ne bi valjda istu brzinu za tu razliku u cijeni
    WEB:/Merlinova učionica
    */\/\otorola Moto G, Defy*

Zatvorena tema

Slične teme

1. Linkovi za download besplatnih Java igrica
    By //Wild-Boy\\ in forum Općenito
    Odgovora: 63
    Posljednji post: 29-06-2010, 19:42
  2. D500-Upload Java Igara
    By Shook in forum Samsung
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 08-11-2006, 10:31