Mozda si ih sve pobjedio pa se raja razbjezala
Grafulja ti podivljala.
Ja sam vec naso neki patch za nfs nema ovih uvodnih filmica thx, eagames ... i patch za no cd.
Primjetio sam da igra ima i podosta bugova, pa bi ovdje mogli o njima i rješenjima za iste.
Evo mojih zapažanja - ponekad se pri normalnoj vožnji stražnja svjetla ponašaju kao da sam stisnuo N2O (dakle oni tragovi koji kao upućuju na ludo ubrzanje), makar se vozim sporo i nisam stisnuo dušik.
Zatim u zadnje vrijeme mi više nema protivnika za dvoboje na cesti, ono dok se free vozikam po gradu. Sad ne znam dal je to bug il nešto moram napraviti da bi se protivnici vratili... jel ima tko slična iskustva?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mozda si ih sve pobjedio pa se raja razbjezala
Grafulja ti podivljala.
Ja sam vec naso neki patch za nfs nema ovih uvodnih filmica thx, eagames ... i patch za no cd.
meni se isto dogada da mi nema protivnika, a za svjetla - mozda si ukljucio motion blur!
pa motion blur je bio uključen i prije tog sa svjetlima, sad se to odjednom javilo, i to samo za svjetla, a motion blur radi i na okolini, tak da nije problem u tome sigurno.
I još jedan bug - kad odaberem opciju autosave da ne moram svaki put potvrđivat savenje, ona ponekad ostaje normalno zapamćena i sljedeći put kad zaigram, a ponekad opet ode sama od sebe na 'prompt' prilikom novog pokretanja igrice...
jel ima neki kumulativni patch za igru?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Isti slucaj i kod mene.Izvorno postao whiteboy
Ma igra je tapija,ocekivao sam vise,razocaran sam
RAVEN SHIELD RULES
...to je normalno,a patch - ne znam...Izvorno postao whiteboy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne, to nije normalno! Nemre malo pamtit da sam htio autosave, a malo mislit da sam odabrao prompt...
I meni se to događalo dok sam igrao.
..."wb",meni se znalo dogodit ako mi je uključen Autosave i tako na početku igre kad pita da li ćeš spremit,slučajno stisnem No i vrati mi postavke spremanja na Prompt...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kad se u driftu voziš uz ogradu ispred je zavoj za 180 stupnjeva,piše da voziš u krivom smjeru a ne voziš!!!!!!!
ja primjecujem jedan mrcinski bug a to je da kad recimo vozim jako brzo(iznad 200 km/h) kroz grad bas,uglavnom tam di ima puno sadrzaja koje treba prikazat,da mi se na ocigled oni prikazuju na ekranu.onak samo vidim kak se iscrtavaju znakovi , svjetla,AUtI?!??!
mozda je to zato kaj sam clockao graaficku
valjda zato kaj nisam clan zlatne mladezi tm ko ti
![]()
Ne ići off topic!
@whiteboy - to se i mojim frendovima dogadalo da se nemaju s kim utrkivat...ja nisam imao tih problema
i jos nesto..frend je bio na oko 60% i pisalo mu je da je presao igru????
e tak je i meni. 63% a završio sam igru. mislim da je to do toga da nisam prešao sve utrke, jer to nije ni potrebno da se završi određeni nivo.. a ovo s utrkivanjem s autima na cesti sam skužio da se dogodi tek kad prođem oko 70% određenog nivoa...
ma mogli su to i bolje napravit...
kada bolje pogledas,shvatis da je cijela igra BUG!
meni je jedinica bila puno bolja, sve je lijepo linearno išlo, nisam morao previše razmišljati, kada bi mi došlo upalio bih nfs i odvozio par utrka...
Bookmarks