Nope, moj nije zakljucan, a ima S-LCD.
Zaokruzeno ti uzmu 500 kn.
Nope, moj nije zakljucan, a ima S-LCD.
Zaokruzeno ti uzmu 500 kn.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kupio sam zaključanog desire-a ovo ljeto
Probo sa par ovih on line unlock kodova ali izgleda da je vip mjenjao te kodove jer niti jedna nije uspjela. Svi su mi lovu vratili čak i za ovu skuplju verziju kao vip kodove , tako da prevara nije Mislite li proba na taj način preporučujem da kod kupite preko ebey-a . Najbrža dostava koda i momak kod kojeg sam ja kupio je bio dostupan preko IM-a kao podrška korisnicima ( on mi je i jedini poslao kod koji nije radio svi ostali su mi samo nakon 2-3 dana javila da nemaju kod) kod nije radio a za povrat novca sam mu trebao napravit video kao dokaz.
Sljedeće sam probao kod momka koji se bavi tim otključavanjem , ali mi je odmah rekao da još uvijek ne može otključat desire-a.
Vip mi je bio jedina opcija čak sam se mislio možda prebacit u njih ali sam na kraju dao tih 500 kn i sad imam otključan mob sa garancijom.
Mjesec dana kasnije mi se javio ovaj što otključava da on to može za 250 kn nisam probo jer je bilo kasno pa ne znam sigurno može li se ili ne.
Sve u svemu moja preporuka je otključavanje u vip-a , vjerujem da se isplati dat 250 -300 kn vise da bi se sačuvala garancija iako još nisam imao nikakvih problema s mobom da bi mi garancija trebala nikad se ne zna a onih 250 kn mi nije žao koliko bi mi bilo onih 3500 sto sam dao za mob.
Bookmarks