pozdrav, imam rootani desire na miui romu. pitanje: da li mogu napraviti s-off s revolutionary-em?
Hvala
pozdrav, imam rootani desire na miui romu. pitanje: da li mogu napraviti s-off s revolutionary-em?
Hvala
Zadnji uredio ivan.grdic : 04-11-2012 u 23:35
Imam clockwork recovery 2.5.0.7. od prvog dana rootanja mobitela. Znači nekih 1,5 godinu. Imam potrebu i želju flashati neki drugi recovery, npr. clockwork 5.0.2.0 ili neki touch recovery bitno da je neki malo noviji. Je li postupak isti kao kad sam ga prvi puta rootao? I mogu li flashati baš bilo koji recovery ili mora bit clockwork?
Odi na www.4ext.net, skini preko moba 4ext updater, instaliraj ga, otvori i instaliraj 4ext touch recovery. Vrlo jednostavno
Ovisi koja je verzija gore, koji ti je hboot. Odi na revolutionary.co i tamo pogledaj detalje
Zadnji uredio ravilov : 10-11-2012 u 16:59
Nema razloga ne koristiti zadnji tool, Revolutionary
Alternativno, možeš skinuti željeni recovery image i flešati Unrevokedom kao kada si rootao mob (remember, i tada si bio s-on ali si dobio recovery). Upute su u tutorialu.
Po meni ako se kužiš u te stvari odi na s-off i flešaj recovery kroz fastboot. Sve ostalo je kompliciranije, a s-off ti na kraju opet daje određeni stupanj slobode i olakšava situaciju ako jednom nešto krene po zlu (sve dok možeš ući u bootloader, možeš preko fastboot komandi spasiti mob, čak i ako recovery zakaže).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo probao sam napraviti s-off, ali dobio sam poruku falied to root. Mobitel mi je već rootan i neznam kak bi to sad mogao riješit. Jer je glupo da ga revolutionary pokušava rootat... Neznam jel u redu da napravim unroot pa da ga revolutionarijem rootam i odma napravim s-off.
Vjerojatno je to napravljeno zato da se mob vrati na stock prije s-offa što ima smisla s obzirom na rizik postupka. Alpharev npr. nije imao takvu provjeru i ekipa je normalno radila s-off s rootanog stock roma ili bilo kojeg custom roma koji je baziran na stocku. Jedini uvjet je da rom ne koristi ext particiju za spremanje podataka - zbog toga se savjetuje stock kao preduvjet s-offu.
Imam htc desire i imam problem išao sam instalirati jednu malo veću aplikaciju i nije mi se uspila instalirati na mobitelu jer joj nije bilo dosta mjesta a zauzela mi je memoriju na mobitelu. Šta trebam napraviti da oslobodim tu memoriju.
Izbrisat aplikaciju?
Da li neko zna kako da Desire S sa fabrickog ICS 4.0.3 vratim na fabricki 2.3.6.
Sistemski fontovi su previse mali.
Hvala.
Ima li itko od vas insertcoin rom 1.1.3 i 1.1.4 a2sd?! nigdje ih više ne mogu pronaći..ili možda neki drugi a2sd sense rom??? jako teško je pronaći u današnje vrijeme te stare romove 8(
EDIT:
Boktebo ovaj forum zamro totalno lol
Rjesio.
Zadnji uredio ravilov : 20-03-2013 u 00:10
mama ti sestra!
Nema pratitelja Desire scene vise![]()
Zamrlo ovo totalno, ali svejedno cuvam sve od Desirea. Daleko je to od ovih sense romova, samo Oxygen i thalamusovi kerneli. Pored 3-4GB ostalih gluposti![]()
Pozdrav..
da li mogu flashati stock hboot. stavio bi rom koji zahtjeva stock hboot.
stanje je sljedeće:
pvt3 ship s-off
hboot-6.93.1002
radio-32.49.00.32U_5.11.05.27
Rom je Reflex S2.1.7 Lite CM7 A2SD+
Hvala!
Ima li netko sa odgovorom?
Zadnji uredio ivan.grdic : 02-04-2013 u 22:27
Nema ovdje ..zato je i zamro podforum lol
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:47 ----------
Aha ti si na tim ..pa cuj..nije lose to sve cuvat,trebat ce nekom.
Ja sam eto svom produzio zivot do ljeta...lol
A onda kasnije..by by romovi i ostale djidje..dosta mi ih je bilo za cijeli zivot sa desireom hahaha.
mama ti sestra!
ubacio bi u svoj desire hd custom rom mozete li mi rec koji je po vama najbolji najkompaktniji
Pozdrav,
HTC Desire S
Imam S-ON
HBOOT - 2.00.0002
Radio 63822.10.08.04_m
i nepivse PV nigdje bar ja to ne vidim.
kontao sam prebaciti na neki custom, ali gledajuci ove tutorijale nigdje nema za ove hboots, kao i radio tutorial, odnosno how to![]()
Motorola Rules
Da je ovo tema o Desireu S, to bi valjda negdje i pisalo. Razlika je ogromna tako da... Nisam siguran da se na forumu dovoljno pričalo o Desireu S, preostaje ti xda developers forum gdje sigurno ima to što tražiš.
Pozdrav ljudi,
procitao sam upute ostale za unroot i to, nasao sam stranice za skinuti originalne HTC Desire RUU ROMove i update, ali ima puno razlicitih verzija pa neznam tocno koju...
Ako mi moze netko savjetovati tocno koji da skinem za mobitel kupljen u hrvatskoj, koji je PVT1 model...
Skinuo sam HTC Sync, sad mi jos treba koji RUU ROM i koji originalni Android ide na njega, te ako moze sa linkovima ili da se posluzim ovima:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=880268
Tnanx...
Hrvoje
nema ovdje ni zive ni mrtve dušerofl...
sve sam covjek skoro napravi, thanx to http://forum.xda-developers.com/
Da, scena je lagano zamrla i sve se uglavnom svodi na citanje starih tutoriala jer se nista bitnog nije promijenilo. Ruku na srce u 10. postu si imao odgovor na svoje pitanje, ali ok bitno da si se snasao![]()
Ma nije mi bas islo po opisu al uglavnom je tu bilo dosta potrebnog... na kraju sam uspio ali krivi ruu jer mi nema hrvatskog na mobu... al sam skuzio na kraju sve, sad jos samo naci RUU sa hrvatskim jezikom... ;-) al mi nije hića
Na Froyu inace nije dolazio hrvatski po defaultu pa ce ti trebati RUU odredjene regije, ceski ili tako nesko ako se dobro sjecam, jer o regiji ovise jezici. Pogledat cu doma ako imam kakav info o tome.
Ako ti je hrvatski bas neophodan mozes skinuti sa htcdev sajta sluzbeni Gingerbread WW RUU. Od verzije 2.3 nadalje hrvatski je ukljucen u Android. Taj update je i zadnji za Desire i donosi malo vise promjena, mjenja se hboot, interna memorija (onih 147MB) se smanjuje da bi se povecao prostor za sistemsku particiju...
Bookmarks