skinul drito na mob i probal instalirat i prek quickofficea i preko astra i preko app instalera i odma iz browsera... nece.![]()
Evo metode za lagano rootanje i OC
Potrebno je samo skinuti ovaj fajl:
stavite ga na SD karticu, i preko quickofficea na mobu nađite i instalirajte
nakon instalacije, pokrenite app, i stisnite Root, i to je to...
za overclock, sa marketa skinite "milestone overclock", podesite frekvencije i gotovo...
Napomena:
Nakon restarta moba potrebno je ponovno podesiti frekvencije sa overclock appom (jer promjene na frekvencijskoj tablici proca nisu trajne...)
skinul drito na mob i probal instalirat i prek quickofficea i preko astra i preko app instalera i odma iz browsera... nece.![]()
hm...nemam pojma
probaj skinuti od tuda:
link
Ja sam iskoristio Easy Root 1.3.x (1 UDS preko PayPal-a) i sve veselo radi![]()
probajte se igrati s ovim overclockom isto
dakle iz menija odaberite settings i u custom rate upišite recimo 720000, a za custom vsel npr 42, okrenite mob u landscape mode i nakon 1,2GHz bi se trebala pojaviti ta custom frekvencija od 720MHz. S ovime baterija bi trebala trajati potpuno isto kao na stocku..
(s parametrom vsel se određuje koliki je napon procesora, a što je on veći to je i potrošnja veća)
negativna strana je da za određene napone mob može postati nestabilan, al u principu nebi trebao biti ako se držite nekih normalnih vrijednosti (40-60) za manje više sve frekvencije
Opet ja isto pitanje
Briše li root išta (tj. sve aplikacije)?
Čisto informativno
I ima li veze koji je bootloader ili verzija ičeg drugog?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nope....root ti ne dira ništa od appova, i nema veze bootloader...ovo je univerzalno, pa radi na svemu i svačemu![]()
Evo, napravio sam taj root i malo overclockao.
Zanima me možeš (ili može li netko drugo) li napisati par najkorisnijih stvari koje se mogu napraviti nakon ovakvog roota?
Npr. app2sd čitam da se ne može staviti (ili ne tako jednostavno kao instaliranje Milestone Overclocka iz Marketa), također ROM- ovi izgleda idu samo na Droid...
Pa, koje su najzanimljivije stvari koje se dobiju (mogu instalirati) ovakvim rootanjem Milestonea?
Postoji li nešto ili da isprobavam onaj tutorial za firmware i open recovery (makar mi je to malo kompliciranije)?
Ili ima neka stranica na kojoj se bave time?
Kao što sam napisao, za Droid ih ima jako puno i lako se sve nađe- ali Milestone ne baš...![]()
Zadnji uredio georgy : 01-09-2010 u 23:54
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa ja ne znam što očekuješ. root ti daje privilegije da radiš nešto što na stock firmwareu nisi mogao. puno custom stvari. da sad ne nabrajam. moj savjet, stavi si open recovery. štoviše, G.O.T ti je zakon. imaš najnoviji firmware, skineš ga, i preko recoverya uđeš u meni i uključuješ opcije. imaš jit kompajler, pa tu ti je overclock meni, app2sd, blabla.
http://groupoften.wordpress.com/
sve ti je ovdje. imaš i firmware i recovery.
bampinjo
korišten je universal androot i to najnoviji
jedino je korištena moto defy android 2.2
i pojavila se ova poruka
falied !no---fu goo--
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
koristi open recovery za dobivanje root pristupa. najefikasnije su te metode.
Bookmarks