evo ja sam otisao i mislim da bi on bio dobar za taj posao. zna o siemensima puno, cesto je na forumu... ko je za?
evo ja sam otisao i mislim da bi on bio dobar za taj posao. zna o siemensima puno, cesto je na forumu... ko je za?
Definitivno podržavam. Ima sve "kvalitete" za moderatora siemensa.
Ima i moj glas, samo da ne preseli zafrkanciju iz chataonice na siemensov podforum...
Damgol kao moderator Siemensa, apsolutno sam protiv. Nemam ništa osobno protiv njega, ali nakon pregleda njegovih postova ne vidim nijedan razlog da mu se povjeri moderiranje Siemensa. Broj postova i stalna prisutnost sami po sebi nisu dovoljni za postat moderator.
@coma ruku na srce, ali nisi se baš naradio kao moderator Siemensa, pa mislim da tvoj gubitak možemo preživiti. NHF
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
"ali nisi se bas naradio", jos da je za lovu ajde di. covjek vam tu bude svaki dan na forumu i vi mu tako.Izvorno postao Sljaka
![]()
Slažem se, ali mislim da bi se Sljaku možda trebalo slušati pošto će biti "partneri". Da čujemo što će 3aTmr reći.
Kako sam gore napisal, prisutnost na forumu svaki dan nije dovoljna za postat moderator. Mnogi su na forumu svaki dan, pa nisu moderatori samo zbog toga. Moderator mora bar donekle poznavati temu o kojoj se piše. A damgol bar do sada to nije pokazao. Ako ja griješim i on pokaže da pozna tematiku, a nije imao priliku to pokazati, bit ću prvi koji će ga predložiti i podržati za moderatora. Iako, sumnjam u to.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
sorry.....ali eto sad kad sam i malo bolje pročitao ovaj drugi tvoj post
moram se zapitat da li ti uopće čitaš postove na siemens forumu?
Upravo zbog toga jer sam se prije donošenja svog suda potrudio pročitati SVE TVOJE POSTOVE izrekao sam svoje mišljenje. Dopuštam, možda je moj kriterij prestrog i ne bi htio da misliš da imam nešto osobno protiv ili da želim zadržati status quo kod Siemensa.Izvorno postao damgol
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@hrco - nikom nije za lovu pa niti nama iz mobila... ovo je svima nama čisto slobodno vrijeme i dobra volja, tako da ta usporedba ne stoji. ne vidim zašto uopće potezati takve stvari...
što se tiče damgola, cijenim stav preostalih moderatora siemensa i stat ću uz njihovo mišljenje, šljaka se već izjasnio... 3aTmr neka kaže svoje...
Protiv,manjak znanja!
@sljaka kada sam shvatio da nemam vremena povuko sam se
coma hvala na prijedlogu...
šljaka znam tvoje razloge protivljenja,ali vjeruj mi nisam
ni želio sa svojim postovima i prisustvom postat moderator,
mislio sam da me malo više cijeniš od toga..... da bi tak nekaj napisao![]()
nisam ja dijete da ću se negdje gurat gdje me ne žele...
mislim da moji postovi govore za sebe jest istina da ponekad znam i
previše odlutat sa teme ali to je bilo samo zafrkancija da se malo živosti
uvede na teme a ne da bude sve službeno i preozbiljno.....
ostalima hvala na podršci a ti davore dokaži svoje tvrdnje...
damgol ima moj glas, a što se tiče njegovog znanja o siemensu mislim da to ne bi trebalo biti upitno, (bar koliko ga ja znam) tako da davorova tvrdnja ne stoji.
A za moda nije ni presudno da bude super-stručnjak u nekom području, već da se dobro snalazi i da može pomoći drugima.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ok, ja zaista nemam nista protiv damgola, ali se pitam treba li nam jos jedan moderator u siemensu? mislim, sto cemo s tim dobiti uistinu? Coma je jako kratko bio nesto vise aktivan u siemensu i tad se povukao; tako da smo, bar ja tako mislim (ispravite me ako grijesim), Sljaka i ja dosta dobro uređivali i vodili taj dio foruma, naravno uz pomoc i drugih clanova. Nije nuzno da netko bude moderator da svojim znanjem pomogne nekome u nekoj temi. Zar cemo ako nismo moderatori nekog dijela foruma odbiti nekome pomoci ako mozemo?
Mislim da smo uvođenjem ovih podforuma u siemesnu dosta sredili siemens i jednostavnije ga je odrzavati.
Da skratim - mislim da za sada nema potrebe za uvođenjem novog moderatora u siemens kako bi se zamijenio coma koji se odlucio povuci s te pozicije, a ako se ipak naknadno pokaze potreba za novim moderatorima, ja cu biti prvi koji ce zapoceti temu za potragu novog moderatora...
Eto, to je moje misljenje, a sada...
maraschino - PTICICA
S ovim gore se slažem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
i ja se slažem s ovim što je 3aTmr napisao
ali se definitivno ne slažem sa tvojim riječima šljaka
koje ne da mi smetaju,nego su me i uvrijedile.
istina je da se 3aTmr najviše od svih kuži u siemens
i najviše pomaže ostalima ali ovo kaj si ti napisao ja
nebi ni napisao onom članu koji se jučer prvi put kupio
siemens mob i nezna čemu služe slova pored brojki....
@IggXy
pa sto je tebi. zasto ovo shvacate osobno i tko se urotio protiv koga?? ovdje svatko daje svoje misljenje i ako se na kraju odluci postaviti nekog kao moderatora nece ga nitko zamrziti ili nesto tako. dapace, pozeliti cu mu dobrodoslicu. Koliko sam ja skuzio sve ovo - sad se pokusavamo dogovoriti da li nam je potreban jos jedan dodatni moderator.
motorola ima 3. Pa sto? sad bi se svi trebali ravnati po njoj? Ima ovdje i nekih dijelova foruma gdje nema ni jednog moderatora.
Jos jednom kazem - ukoliko se odluci da je stvarno potreban jos jedan moderator, onda ga postavimo. nemam nista protiv, zaista. Ali ako nema potrebe, onda ne vidim da se postavlja itko kao dodatni. Imamo tu i supermodeove koji eventualno mogu ispraviti neke propuste moderatora.
Ako je opce misljenje da Sljaka i ja ne radimo dobar posao u uređivanju siemensa, onda ok, postavimo jos nekog, ali ako to nije razlog, onda nek mi netko kaze cvrst razlog zasto je potrebno postaviti jos jednog dodatnog moderatora?
@damgol
molim te da ne shvatis ovo osobno jer uistinu nije. moje bi misljenje trenutno bilo jednako za bilo koga.
maraschino - PTICICA
Ja se slažem sa gore navedenim.
...dajte ljudi,smirite se...a "damgol",ako je potreban još jedan moderator Siemens podržavam ga,ali ne želim se miješati u tuđe poslove..."3atmr" je rekao da trenutno nije potreban moderator,stoga mislim da se ovo treba završiti,a u budućnosti,ako bude potreban,rekao sam - ima moj glas...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@iggxy - očito je playeru dobro došlo da još netko uleti jer ga nema redovito da održava motorolu. siemens nema takvih problema, šljaka i 3aTmr su tamo napravili odličan posao tematskim podjelama i održavaju forum sami jako kvalitetno i vrlo redovito.
obzirom da sam rekao da stajem uz mišljenje trenutnih moderatora, obojica kažu da za sada mogu držati siemens sami, neka tako ostane.
podrška izražena damgolu je ovdje zabilježena, u slučaju potrebe za trećim i moderatori siemensa i ja i vi svi znate da je damgol dobio podršku i ima prednost za to mjesto.
Bookmarks