a cuj prije 12 sati je i indikator baterije bio nemoguc, pa ga sada imam na uredjaju![]()
a cuj prije 12 sati je i indikator baterije bio nemoguc, pa ga sada imam na uredjaju![]()
A čuj, bio je nemoguć tebi, ali indikatori u zipu(za flashanje) postoje već godinu dana, i više. Čak mislim da sam negdje i postao te fileove na forum.
Za ovo što tražiš postoji mod za Nexus za Leejev rom(probaj iz 9tog posta, možda radi ali sumnjam). Sad ako imaš malo znanja možeš prilagodit za Desire, inače ništa
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=744970
meni nije bio nemoguc, ja samo nisam znao kako to izvesti, "nemoguc" je bio korisniku ravilovu.
zahvaljujem na linku, znanja za prilagodbu nemam, ali to ne znaci da ne mogu pokusati![]()
Ne kažem da je nemoguće, nego ti kažem koliko muke stoji iza tog trackpada. Sa Gingerbreadom su došle muke i svi hackovi tipa trackpad2wake, trackpad2unlock su morali biti ponovno napisani (trebalo je ponovno naći način da se hack izvede, ponovno napisati kôd itd). Mnogi developeri su odustali od toga, a pričamo samo o funkciji otključavanja. Nisam 100% siguran niti postoji li trackpad2unlock hack na GB-u (wake postoji)...
Trackpad2answerthecallsforpeoplewhoaretoolazytoswi petheirthumbs sumnjam da će ikada vidjeti svjetlo dana![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks