hvala na odgovoru.
najveci problem je u tome sto u svakom mogucem romu naletim na nesto (najcesce sitnice, ali me opet smeta sto ih nemam) sto mi se ne dopada
iskreno istina da sam prije rekao kako mi brzina nije bitna, ali nakon sto sam isprobao oxygen i vidio koliko brzo i fluidno sve radi (bez pretjerivanja okruglo je dva, ako ne i vise puta brzi od insertcoina) poceo sam se neckati
sense mi je lijep, makar mogu zivjeti bez njega, vise mi smeta nedostatak prakticnih sitnica, primjer - recimo u oxygeneu kada stisavam mobitel preko volume tipki imam ili glasno zvono, vibriranje, osnosno potpuni silent ovisi kako su postavke podesene, dok na stock romu imam glasno zvono+vibraciju, pred kraj imam samo vibraciju i na samom kraju je silent.
kada sam vec ovdje da pitam, imam problem s oxygeneom, ap2sd mi ne funkcionira, sto god instaliram zavrsi u memoriji telefona. Imam 1 GB ext3 particiju, sa insertcoinom nije bilo problema, ali sa oxygeneom i ginger villianom ne radi.
Zna li netko mozda u cemu bi mogao biti problem, trebam li konvertirati particiju u ext4, ili joj mozda promjeniti velicinu?
Eh da i kako na oxygeneu (i slicnim romovima) promjeniti/iskljuciti odurni, ali stvarno odurni zvuk fotoaparata?
Jel kojim slucajem moguce u oxygeneu dobiti defaultni stock htc fotoaparat?

Bookmarks