Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 991

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trenutno vrtim Insertcoin 1.1.1. Sense 2.1/3.0 i najviše me smeta mali font slova. Brijem da je to zato što je taj rom port DHD-a a on ima veći ekran. Sve mi se nekako čini da ću nakon Leedroidova, Reflexova, Insercoinova instalirati stock rooted gingerbread. Jedino što mi je zaista trebalo je app2ext a to dobijem i sa rootanim stock gb.

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Aug 2011
    Mobitel
    HTC Desire
    Bodovi
    3.034
    Nivo
    12
    Bodovi: 3.034, Nivo: 12
    Bodovi: 3.034, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bokbok,
    Pocelo je tako da sam u biti htio samo app2sd, ali mi se dopalo i sada naveliko eksperimentiram s romovima.
    S obzirom da ih je prokleto previse i da se uz to jednom rookieu dosta tesko snaci u svoj sili kratica i nepoznatih izraza molio bih par savjeta i preporuka.

Trenutno koristim insertcoin 1.1.1 i trazim preporuku za rom (svejedno mi je imao sense ili ne) rom bi prventveno morao imati app2sd, biti android 2.3, nakon toga razumnu velicinu slova recimo poput stock htc desire roma (od buhica u insertcoinu me bole oci), 720p snimanje bi bilo dobrodoslo, ali nije uvjet, u biti bih volio da ako je moguce i fotoaparat i kamera imaju isto sucelje i postavke (a i rezultate) kao na stock verziji.
    Bilo bi zgodno i kada bi se mobitel mogao otkljucavati s okrugom centralnom tipkom, ali nije uvjet.
    Brzina mi nije presudna, u biti brzina insertcoina koja nije spektakularna mi je sasvim u redu.
    Zahvaljujem na eventualnim preporukama

Uz to imam pitanje vezano uz backup.
    Za backup koristim titanium backup, prilikom prelaska sa stocka na insertcoin je napravljen backup, nakon flashanja backup je vracen i nakon restarta je sve bilo na svom mjestu.
    Jucer sam isprobavao ginger villiana i backup s insertcoina mi nije htio raditi, postupak je bio isti, "batch restore all", bilo je gomila aplikacija koje nisu bile instalirane, sms poruka nije bilo, call liste takodjer..., pretpostavljam da je to vezano uz sense, ali ne znam kako bih mogao znati sto je vezano uz sense, te kako to iskljuciti iz backupa?
    Uz to nisam shvatio kako da dodjem do kontakata koji su spremljeni na sim karticu? Ne zelim googleu uz sve ostalo dati i svoj telefonski imenik.

Uz to me zanima koje bi mi jos romove kao pocetniku koji otkriva ovaj svijet preporucili?

= Citat = Izvorno postao Gusta_HR Pregledaj post
    Trenutno vrtim Insertcoin 1.1.1. Sense 2.1/3.0 i najviše me smeta mali font slova. Brijem da je to zato što je taj rom port DHD-a a on ima veći ekran. Sve mi se nekako čini da ću nakon Leedroidova, Reflexova, Insercoinova instalirati stock rooted gingerbread. Jedino što mi je zaista trebalo je app2ext a to dobijem i sa rootanim stock gb.
    Ovo i meni smeta, ionako sam corav i ovo je totalni napor za oci, osvrnuo bih se i na velicinu slova prilikom dolazeceg poziva koja je otprilike ista kao i velicina fonta u sms porukama.
    Uz to je lockscreen (u situacijama nadolazecih poziva) totalno invalidan i neupotrebljiv, a potrosnju baterije bolje da ne spominjem.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [HTC Hero] custom ROM, preporuka
    By andrej980 in forum HTC
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 13-07-2012, 07:00
  2. [TUTORIAL] kuhanje custom ROM-ova
    By hek99 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 21-10-2010, 15:06
  3. [HTC Desire] Custom rom
    By Symbian in forum HTC