Ajmo ljudi, da cuujem iskustva sa sense ROM-ovima, ja sad koristim reflex s i relativno sam zadovoljan osim par bugova, probao sam pruije njega CM7 ali sam skuzio da je zivot nepotpun bez sense-a i vrati se na ovo, sad me zanima usporedba Leedroid il reflex s il nesto trece,sto se tice reflex s ROMA, da kazem svoja iskustva, CM7 je brzi rom ako trazite brzinu, ali nto me ni ne cudi, ovaj je meni bar u radu otprilike brz ko i original sense, mozda mrvicu sporiji nekad zna biti al nista sta bi smetalo u radu, a i vjerujem da je to zbog nekih stvari koje su ubacili iz sensa 3.0, znaci rom ima sense 2.nesto ali ima unlocker iz 3-ke i weather iz 3-ke koji su bar meni genijalni,full mi se svida novi notification area koji u sebi ima za palit i gasit sve postavke kao wifi, data i ostalo pa mi ne treba widget dodatni za to, ima i tasker u sebi koji u notification area pokazuje zadnje koristene aplikacije sta mi je genijalno, ma uglavnom ima brdo malih sitnica popravljenih i meni je bas hebeno dobar...svi widgeti originalni su doradeni i didani neki novi...ufglavnom odusevljen sam, jedina zamjerka za sada ide tome da mi osvijetljenje tipki ne radi al neznam dal je do moba il do ROM-a, moguce da je to prije crklo pa nisa mskuzio jer mi to bas i ne treba...i jos sam skuzio da mi led me know aplikacija ne radi nikako al osim toga sve 5