cm7 na desire i nema nikakvih fc
sve radi super, interna memorija 148mb nakon flashanja
s2e odrađuje ostatak posla![]()
Nisam ni ja imao problema u početku. Sedam dana besprijekorno, čak nisam morao ni rebootat svakih dva dana kao na verzijama 7.0.1 i 7.0.2, ali onda je skroz kolabirao.
A što se oxygena tiče, ne fale mi onih par settingsa iz CM. Eventualno adv launcher koji mogu posebno staviti.
Nego, u čemu je razlika u kameri? Ja koristim 360 Ultimate. Ili rom određuje kvalitetu slika nevezano za app koji koristiš?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Ne koristim niti app2ext skriptu tako da ti ne mogu puno reći. Sve što mi treba stane na internu memoriju uz oxygen partition table.
Isto u masu postavki koje je CM uveo. Meni ipak naviše fali 4MP wide rezolucija (nema crnih rubova kod pregleda), al nekako se preživi![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam mali problemčić sa WiFi tetheringom, probao sam izguglat odgovor, ali ne mogu pronaći odgovor.
Naime, ako namjestim wifi na "open" sve radi normalno, ali ako namjestim "password" (WPA2 PSK) laptop mi stalno javlja "cannot communicate with network" Isti problem sam imao i na CM7
@xlr: jesi li probao možda na oxygenu wifi tether?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Bookmarks