Pa to ne znači da ROM nevalja, nego da nisi nešto dobro napravio.
Jesi siguran da si sve napravio kako piše?
Installation:
-Enter to recovery, Wipe Factory reset, Wipe Cache, Wipe Dalvik, & format/wipe partition Ext2, 3 o 4.
-Flash the ROM .
-Flash radio (optional)
-Reboot (First time it could takes 10-20 minutes to boot..)
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
e vidis ovo samo nisam format/wipe partition Ext2, 3 o 4.
jer to uopce nisam pravio na sd-kartici tj mislim da se to tamo pravi to sam na prijasnjim htc-ovima radio al na desireu mi to ne treba sad sam stavio bas taj rom i opet da ce se upaliti blinkne ekran i ide ispocetka evo bas gledam kaze kroz 20min pa ce mo vidit oce biti sta (jucer je bilo .08 sada je .09 verzija pa reko mozd ce raditi) after cca-30min nista samo onaj htc ekran od roma pali i gasi a telefon se ugrijo uzasno![]()
Zadnji uredio wrba : 29-05-2011 u 00:58
Oh my God!!!!!! Ne napraviš ono što je obavezno za taj rom i onda se čudiš što ne radi. I ne samo to, očekuješ da će nova verzija raditi iako ti i dalje nemaš sve preduvjete. Čitati i educirati se prije flashanja a ne kao tuka samo skidati i flashati. Nekad se čudim kako uopće uspijete uključiti mobitel
Edit: Uostalom s kime ja gubim vrijeme odgovarajući, čak ni ime platforme nisi dobro napisao u profilu![]()
Danas sam baš raspložen trošiti vrijeme uzaludNisu to "gluposti". Pročitaj malo što je a2sd, a2ext i sl. pa ćeš možda shvatiti čemu sve to i zbog čega ti rom inače neće raditi. Zbog toga sam napisao, prvo čitati, shvatiti što radiš pa tek onda krenuti s flashanjem. U protivnom imaš samo probleme i frustracije
Edit: I prouči kakve točno particije trebaš i kojim redoslijedom!!! Inače će se opet čudit ko pura dreku![]()
eno stavio sam stvarno mu dugo treba da se digne, hvala na pomoci.
sto se roma tiče ja sam uvijek gledao na slobodnu memoriju za rad 101mb free ram
a original tj ono sto god je bilo prije na desireu bilo je oko 110mb no odoh sada da vidim kakav mi je rom![]()
Wipe data/factory reset iz Clockworkmoda bi ti trebao wipeati i EXT particiju, a to ti i piše u logu dok se akcija izvršava.
Inače, predugo zapinjanje na splash screenu (HTC quietly brilliant) je znak problema. ROMu treba xy min da se stabilizira kod prvog bootanja, a ono se mjeri od >bootscreena<, a do kojeg očigledno nisi ni došao.
Pod uvjetom da znaš flešati ROM (nije sramota podsjetiti se osnovnih koraka) i da nisi mjenjao partition table, te si ispunio sve preduvjete za odabrani ROM, najbolje da se obratiš direktno developeru jer problem očigledno leži negdje dublje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks