= Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
Ovisi koliko intenzivno koristis mobitel.

Recimo: surfam netom, odem na neku web stranicu, pa odem na index.hr tamo otvorim neki clanak, odem na net.hr i tamo otvorim neki clak. Stisnem nakon toga google.hr i stisnem gumb Home. I sense se resetira. A nekad i nakon par poziva (istina malo duzih) ili par poziva (pozivi kratko traju,ali su ucestali, tj zavrsis jedan razgovor i odma ides na drugi) se zna desiti da se Sense resetira.

A nekad sve zivo radi bez problema...

Isprobao sam i par DHD rom-ova, oni nemaju takav problem, ali se osjeca da su sporiji od "desire rom-ova".

Ako ne nadjem neki sense rom, mislim da cu se vratiti na stock rom (ima na xda onih stock koji su rootani)
to mi smrdi na problem rušenja launchera, a taj efekat dolazi do prevelikog zauzeća ram memorije, pa android sam mora ugasiti proces koji najviše guta. u tom slučaju je to senseUI.

EDIT: napominjem da za to može biti zaslužan i JIT kompajler, on je pravio slične probleme kod milestone-a. drastičan pad ram memorije kad je on enable-an. Možda postoji nešto slično i na desireu što pravi probleme. Krenite istraživati u tom smjeru.