Koristio sam J-style i bio sam fasciniran brzinom, sve igre programi su se otvarali instantno, u quadrantu score nikad manji od 1600. Onda sam vratio na Defrost jer su me smetale neke stvari kod muiu-a. Neki dan sam stavio novu verziju S-Murphy's MIUI i J-syle temu, nakon vracanja svih aplikacija brzina mi je skoro ista ko i na defrostu i nije me nesto fascinirao ko prvi put pa se vratih opet na defrosta. Ja bi svakako preporucio S-Murphy's MIUI jer ima vec A2SD skriptu i zatim J-Style temu jer meni bolje pašu neka poboljšanja kod J-Style-a, recimo kad stisnete Menu na obicnom MUIU izbornik zauzme prek pol ekrana jer su izbornici vertikalno poredani, a kod J-Style-a je onak ko i na klasicnom androidu pa ne zauzima tolko prostora. Inace ti quadrant scoreovi mi polako sve manje znace jer su testovi s clockanim procesorom, a to mi bas nis ne znaci u svakodnevom radu. Postoji i skripta data2sd kojim cete dobiti jos vise na quadrantu na IO scoreu, al to jos nisam testirao.

Sad malo o Defrostu. Stavo sam ga jer je Open Desire prestao s updateovima, isprva mi se cinio ok, nis drugaciji od opendesire-a, al opendesire me nikad nije ostavio na cjedilu a defrost je. Napravio sam update na novu verziju prije nekih tjedan dana, i prije podne ga stavim na punjenje, odem na faks pogledam bateriju i vidim da se u nekih 3-4 sata ispraznila na 20%. Al u meduvremenu je izaso neki update pa sam nadogradio pa se to vise nije dogadalo. Sve mi se cini da cu prijeci na neki drugi ROM, jer svaki cas izlazi neki update a meni se fakat neda i nemam vremena citat prek onih 1000 postova u Defrost temi.