Prikazujem rezultate 1 do 25 od 991

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet d.o.o.
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam na lee-u, i nemas nikakvu aplikaciju install location...nego automatski prebacuje na ext...vidim da si napravio sve, probaj iz pocetka...
    koliko ti zauzima interne memorije pojedina aplikacija? jer svejedno ti zauzima dio interne, bez obzira gdje ti instalira...interna se memorija topi s vremenom, barem kod mene...trenutno imam 75mb-a slobodno nakon instalacije svih aplikacija...

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    HTC Desire
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dgrgic37 Pregledaj post
    ja sam na lee-u, i nemas nikakvu aplikaciju install location...nego automatski prebacuje na ext...vidim da si napravio sve, probaj iz pocetka...
    koliko ti zauzima interne memorije pojedina aplikacija? jer svejedno ti zauzima dio interne, bez obzira gdje ti instalira...interna se memorija topi s vremenom, barem kod mene...trenutno imam 75mb-a slobodno nakon instalacije svih aplikacija...
    pa ako san napravija ext particiju an sd-u nebi mi tribalo nista na internu stavlja , i delvik chache bi se triba na sd stavljat , mob bi onda umisto interne triba samo ext particiju na sd upotrebljavat koliko san svatija ? to sta si ti reka je oni Froyov a2sd

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Promjeni Install Location na External
    Ali to nije potrebno (čak je i krivo) ako koristi ROM koji prepoznaje ext3 particiju. Zapravo bi trebao staviti na internal, ili ako nezna čemu što služi, pustiti na auto...

= Citat = Izvorno postao Rekbu Pregledaj post
    pa ako san napravija ext particiju an sd-u nebi mi tribalo nista na internu stavlja , i delvik chache bi se triba na sd stavljat , mob bi onda umisto interne triba samo ext particiju na sd upotrebljavat koliko san svatija ? to sta si ti reka je oni Froyov asad
    Na internu idu /data podaci. Cijela aplikacija ti je na ext particiji, nemaš frke oko toga, ali oni korisnički podaci se ipak talože na internoj. To je normalno i u svakom slučaju, memorija bi ti trebala puno sporije opadati nego kod korištenja froyo a2sd-a koji samo dio app prebaci na sd.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    HTC Desire
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Ali to nije potrebno (čak je i krivo) ako koristi ROM koji prepoznaje ext3 particiju. Zapravo bi trebao staviti na internal, ili ako nezna čemu što služi, pustiti na auto...

Na internu idu /data podaci. Cijela aplikacija ti je na ext particiji, nemaš frke oko toga, ali oni korisnički podaci se ipak talože na internoj. To je normalno i u svakom slučaju, memorija bi ti trebala puno sporije opadati nego kod korištenja froyo a2sd-a koji samo dio app prebaci na sd.
    reda radi san isa instalirat NFS Shift oko 30mb , bas da vidin di ce stavit , i naravno na internu cilih 30mb , zato me cudi sta ju nije stavija na ext i rock player isto cili na internu mamu mu , znaci tribalo bi valjda prominit install location samo ja neman pojma kako ? a nakon flashanja lee-a njegovo je sve ˝valjda˝ prebacilo na ext jer san ima 139mb slobodno interne
    Zadnji uredio Rekbu : 01-10-2010 u 14:00

Slične teme

1. [HTC Hero] custom ROM, preporuka
    By andrej980 in forum HTC
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 13-07-2012, 07:00
  2. [TUTORIAL] kuhanje custom ROM-ova
    By hek99 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 21-10-2010, 15:06
  3. [HTC Desire] Custom rom
    By Symbian in forum HTC