= Citat = Izvorno postao perich Pregledaj post
Evo mene s prvim LeeDroid dojmom... zasad je sve ok osim jedne stvari, a to je Battery Use... Vise manje uvijek mi se prikazuje da je Android system 94%, Cell Standby 2% i Phone idle 2%... i to je to, nema vise niceg...
To je HTC-ov "problem", njihovi ROM-ovi drukčije prikazuju potrošače za razliku od AOSP ROM-ova.
Primjera radi, stock Nexus One će ti prikazivati da je display najveći potrošač sa oko 50%, dok stock Desire i ostali HTC based ROM-ovi pokazuju za display oko 10%. Ovo su vrijednosti koje trebate dobiti pred kraj autonomije vaše baterije.

Osobno mislim da u ovom slučaju Nexus računa potrošnju na temelju utrošenih mA, dok HTC to radi na temelju vremena aktivnosti - u oba slučaja je display najveći potrošač (troši više mA - Nexus primjer, ali ne svijetli stalno i tu HTC očitava tih mizernih 10%), dok je recimo Android system među manjim potrošačima (radi cijelo vrijeme i HTC pokazuje 90+ %, ali ne zahtjeva previše resursa).

Ako vaš AOSP ROM pokazuje potrošnju kao HTC based - to je zato jer je developer to tako napravio da ne dobiva primjedbe korisnika na "veliku potrošnju" displaya