stavio sam preporuceni leedroid vise-manje je ok, zivciraju me animacije kod menija (letenje i rotiranje), ali mogu ih prozvakati (makar bih cjenio informaciju kako to iskljuciti).
zanimalo bi me koju sms aplikaciju miui romovi koriste i moze li se doticnu dobiti (po mogucnosti vizualno sto slicniju) na sense romu?
isto pitanje vrijedi i za kalendar, nevjerojatno koliko je miui kalendar bolji i pregledniji od android/sense verzija.
isprobao sam i sense 3.0 pack za navedeni rom, odnosno pokusao ga isprobati, skinuo sam zip, flashao ga, postupak je prosao bez problema, dobio potvrdu da je instaliran, ali nakon reboota se nista nije promjenilo, weather, lockscreen... sve je i dalje isto, u cemu bi mogao biti problem?
eh da, jedan od romova koje sam isprobavao je imao screenshot funkciju, odnosno trebalo bi istovremeno stisnuti power + home i mobitel bi automatski uzeo screenshot.
primjetio sam da screenshot aplikacija bas i nema, a one koje postoje su polufunkcionalne, pa me zanima postoji li neki flashabilni zip, ili nesto slicno s kojim bih mogao dobiti slicnu screenshot funkcionalnost na bilo kojem romu?

Bookmarks