Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 991

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cabaravdic Pregledaj post
    Forumasi pomozite ja nisam neki napredni korisnik, igram se sa romovima i zajebem mob. zadnje sto sam uradio dok je jos radio:skinuo nesto, instalirao i kada rebootao pojavio mi se sonyericson logo... i to je bilo to.
    NHF ali u ovom boldanom je tvoj problem. Ideš raditi nešto što ne znaš, brljaš i onda "zjebeš mob" pa sad neka netko drugi traži rješenje umjesto tebe. Sreća pa nisi flashao krivi radio, što me ne bi čudilo obzirom da ti se pojavio sony ericsson logo.
    Rješenje ti piše na ovom forumu i relativno je jednostavno. Odeš u recovery, factory reset, clear cache, dalvik, mountaš sd card, prebaciš neki rom koji je za tvoj uređaj, recimo rooted stock gingerbread (nađi na xda forumu, stvarno mi se ne da to tražiti za tebe), odmountaš sd card, eventualno restartaš recovery, instaliraš zip sa sd card i eto živog i zdravog Desirea

Ako ti nešto od ovog što sam napisao nije jasno, nađi temu na ovom forumu o rootanju i flashanju u kojoj je sve detaljno opisano i pročitaj. To si trebao napraviti prije nego si grlom u jagode počeo flashati sve što ti padne u ruke.

P.S.
    Ti si odličan primjer zbog kojeg proizvođači lockaju bootloadere, Google ne daje root pristup, Apple jaila...

2. 'Hvala' kažu:

Slične teme

1. [HTC Hero] custom ROM, preporuka
    By andrej980 in forum HTC
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 13-07-2012, 07:00
  2. [TUTORIAL] kuhanje custom ROM-ova
    By hek99 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 21-10-2010, 15:06
  3. [HTC Desire] Custom rom
    By Symbian in forum HTC