A sta je tocno ovo "LeeDrOiD_V2.4_A2SD.zip.md5" .md5???? nasao sam na Direct LeeDrOiD ROM FTP Downloads ???
Fajl je 0,1k cemu to sluzi........
To se popije 10 minuta prije flashanja roma i to na tašte![]()
Ne ozbiljno cemu to sluzi, procitao sam ne kuzim moze neko detaljnije objasnjenje....
Uh... Checksum, za provjeru glavnog ZIP-a.
Google?
http://en.wikipedia.org/wiki/MD5
Dobro ti je rekao ŽeljkoTo je jedan podatak na osnovu kojeg uspoređuješ cjelovitost fajla kojeg si skinuo s originalnim fajlom. Nužna stvar ako misliš flešati jer izbjegavaš mogućnost flešanja corruptanih fajlova/romova.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ok. Sad mi je vec jasnije samo kako sad to porovjeriti mislim kojom metodom da vidim jesam li negdje zagubio koji paketic od room-a ???
Za zip fajl će biti dosta da ga samo probaš otvoriti s Winrarom i ako nema errora - dobro je.
Checksum provjeravaš s nekakvim md5 hash kalkulatorom, npr http://www.slavasoft.com/hashcalc/index.htm
Skineš onaj MD5 fajl, otvoriš ga u notepadu, otvoriš Calc, loadiraš zip od roma, označiš kvačicu na MD5 i klikneš calculate. Ako su dobivene vrijednosti jednake - dobor je. Da je razlika u jednom jedinom bitu, vrijednosti bi bile potpuno drukčije.
Total Commanderom je jednostavnije, samo se klikne (dvaput) ili enter na md5 file![]()
Ti mora da se šališ? Onaj kotačić na mišu, zavrti ga i doći ćeš na dio teksta u toj temi koji daje odgovor baš na tvoje pitanje.
Skinuo sam danas CYMOD 7 i činimi se dobar ali nema marketa i neče mi add-a google račun?
oglasnik.pforum - user
Skini zadnji gapps za CM7 i flešaj, google aplikacije dolaze odvojeno od roma (bilo je nekog govora o tome u prethodnim postovima).
E hvala,sredio sam to ali sad sam drugi stvar *ajebamaka sam slučajno onu ikonu u dock-u di ulazim u menu? kako to vratiti?
oglasnik.pforum - user
stisnes tipku menu - add - launcher actions - Open/close app drawer i dobit ces ikonu za meni na desktopu
zatim povuces tu ikonu na dock i problem rijesen
LeeDroid ne donosi nista novo.
Browser se crasha, sense zna lagat, ali se ne rusi.
Bezvezan ROM, vracam se na pre-rooted ROM
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Stigao CyanogenMod 7.0 http://www.cyanogenmod.com/blog/cyan...d-7-0-released
Izašao je LeeDroid 3.0x, baziran na Gingerbread-u...Ako imate boot <0.8 + S-ON, nemojte ni pokušavati, blokirat će se na boot-u.
Jel neko probao ovaj zadnji radio 32.56.00.32U_5.17.05.08 kakva su iskustva.....
Instalirao sam CM7 i uz njega gapps.
No primjetio sam da mi se Maps nije instalirao, zasto?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
GMaps ne dolazi u tom paketu, imaš ga na Marketu. To si mogao provjeriti da si otvorio zip![]()
stavio sam radio 32.56.00.32U_5.17.05.08 i update-oxygen 2.0.3 (netko je napisao da u njemu ima hrv jezik) i sad nakon reboota na displayu (vec ~30 min) stoji oxigen i nista se ne dogadja
radio sam po uputama i nisam siguran jesam li nesto zabrljao ili treba tako dugo za prvi boot??
danas sam uzeo mob i nisam ga valjda sprzio?? unaprijed hvala za odgovor
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
Bookmarks