meni on za nis nije dobro napravio
meni on za nis nije dobro napravio
imam rom manager a imam amon ra recovery manager, kako da sad formatiram karticu na ext3 ?
pa napravio sam ovako, a neče da radi jer imam amon ra recovery umjesto clockworld...hehe
Skini recovery iz ROM manager aplikacije (ima neka opcija za download clockworka) i onda napravi ext. Trebalo bi raditi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nema drugog načina? easeus partition master ?
Uvijek ima drugi način: bilo koji partition manager koji podržava ext 2/3/4 particije.
učinjeno...sa easeus partition master...veoma easy...
![]()
Stavio sam vilian rom i ima jedna sitnica pa me zanima jel to uobičajno ili nešto nevalja...power control sam zamjenio sa switchpro widgetom i kad ugasim wifi na kratko mi se upali 3g(oko 1sec) i odma ugasi..jel se još kome to događa?
oglasnik.pforum - user
Je probao tko od vas preći sa nekog cyanogen based roma na gingerbread (Oxygen)? Jel prelazak bio bolan tipa da su vam falile neke CM opcije kojih nema u Gingerbreadu? Izuzmimo superiornu kameru i njene postavke, kao i video snimanje.
dali je neko instalirao zadnji oxygen i uspjesno sredio app2sd+?!?!?!
molim pomoc, jer bi moj mob mogao uskoro zavrsit u zidu (ili moja glava)
ajd mi samo reci kako si sredio da ti sprema na ext3 particiju? :-)))
Nikako, sve je sam napravio. Dokle god appove spremaš na internu memoriju, računa se da idu na ext.
Ali moram priznati da Defrost to bolje radi. Neda mi se objašnjavati, evo slike. Ukratko, na DFu imam nešto više appova a /data particija je slobodnija. Ext particija je dakako puno više popunjenija...
Ugl, nemam više Oxygen, budem ga probao kod sljedećeg releasea.
Sto te smeta na GB ROMu?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nedostatak led notifikacija i nisam našao app koji bi to upogonio. Alternativa može biti noLED app, ali ne sviđa mi se taj pristup. To je za nesretnike čiji mob nema ledicuTo mi je bitan feature jer mi je mob često na bešumnom ili ga ne čujem, ali mi je uvijek na stolu gdje ga vidim.
Drugi put ću ga detaljnije ispitati, ali od ostalog što sam probao, vrlo sam zadovoljan napretkom. Sviđa mi se integracija SIP profila, ali ne sviđa mi se što šljaka samo preko wifija (tako barem piše). Ugl, polažem velike nade u Oxygen, bit će od njega nešto, samo jednostavno još uvijek nije spreman da mi bude rom na dnevnoj bazi![]()
Vratio sam se na Oxygen RC5 u kombinaciji sa BFS vorkernelom i ako pregrmite nedostatak ledica, mozda cete biti sretni![]()
Meni je zasad ok, planiram ga probati da duzi period a ne kao zadnji put. Budem stavio i Oxygen partition table jer imam 50mb free (a koristim n1table) :/
Ps: rom je super smooth, radi ljepse nego defrost, a i browser je puuuno boljeg odziva prilikom skrolanja teskih stranica.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Koristim samo google imenik, ništa fejs pa ti ne bi znao reći.
Partition table sam stavio jer moguAli činjenica je da mi na Oxygenu brže curi interna memorija u odnosu na Defrost. Na DFu sam imao zauzeto 100MB interne, a na Oxygenu s istim appovima imam zauzeto oko 130MB. Oxygen u startu uzme oko 30ak MB, a neznam zašto (to sam već spominjao).
onda idem i ja defrosta stavit...do danas sam imao miui, ali me poceo zivcirat...i dalje se zna zablesirat, ugasit i sl.a to mi bas i ne odgovara.kao da imam malo dijete, pa moram stalno pazit dal se resetirao,ili ne...
Mene je MIUI razocarao cim sam vidio kako izgleda UI..
Malo sam imao onaj DHD ROM, ali covjece ima preko 250 MB i jos pun klinac glupih stvari. A da ne govorim o tome kako je spor..
Ali kod DF-a me i dalje nervira onaj "bug" kada se mobitel zaledi dok je u lock screenu pa ga moram rebootat...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
koliko si imao interne memorije nakon instalacije oxygena??
Bookmarks