Reži! Ako uništiš javiš da si izgubio pa da ti pošalju novu!
Ne znam jesam li pogodio smjestiti temu u pravi podforum, ali premjestite u slučaju da nisam.
Uskoro planiram mijenjati neki od svoja dva mobitela. Budući da je dekodiranje Nokie 5800 skupo, a 6300 ne smijem, nabavio sam unlock SIM karticu.
Ne znam s kojim mobitelima radi pa bih htio probati. Tu dolazimo do problema. Budući da ona na sebi ima ovaj IC, ne mogu je ugurati u nijedan od ova dva mobitela, pogotovo ne u 5800. Palo mi je na pamet odrezati dio SIM kartice koji će biti kod tog IC-a pa tako staviti obje kartice u mobitel.
Negdje sam pročitao da se neke SIM kartice ne smiju rezati, navodno ove starije, jer bi elementi mogli biti rašireni po cijeloj kartici, a ne samo ispod kontakata kako je na novim karticama. Time bih nepovratno uništio SIM karticu. T-Mobileova kartica je stara cca 10 godina, a VIP-ova 2-3 godine. Kako mogu znati koju smijem rezati?
Unaprijed zahvaljujem na bilo kakvom odgovoru.
Reži! Ako uništiš javiš da si izgubio pa da ti pošalju novu!
Hmm, za ovo još nisam čuo u vezi starih kartica..
Imam T-Mobile karticu staru možda kojih 3-4 god i odrezo sam ćošak gdje ide taj mali čip, i radi sve bez problema.
Dobro @mlesic i kaže, reži pa ako nebude htjelo raditi traži novu (a za novu čini mi se treba dat 50 kn)
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ima negdje u iPhone dijelu o rezanju SIM kartice, pogledaj možda ti pomogne.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks