Uspoređuju se ekrani od obicnog desirea i desirea hd. Osobno koristim desire sa amoled ekranon i uspoređiva sa sa ekranom od hd-a.
Slika se toliko ne razlikuje (malo je oštrija u desirea) ali velicina ekrana u hd-a spašava stvar i mislin da je to sve strašno ukombinirano. Uzmite u obzira da i jedan i drugi imaju 480 x 800 i 16M boja. Sad lcd ekrani slove kao dobri pri dnevnom sunčevom svjetlu, dok amoled su lošiji (što je i istina). Meni je okom ugodniji amoled, sad svako ce svoga konja hvaliti ali stvarno neznam kako ocjeniti sve ovo.
Da je usporedba bila recimo desire amoled ili lcd rekao bi amoled. Uspoređivat desire i desire hd mi neide baš najbolje iz razloga što je velicina (3.7" i 4.3") stvarno okom velika. Jedina mana je što lcd "pije" dosta više baterije od amoleda pa se mora smanjivati kontrast. 4.3" je 4.3" pa koji god ekran bija,vridi![]()
meni je ekran od HD-a odlican, kad ga stavis do amoleda naravno da su boje 'ispranije' ali zato je dosta ostrija slika..i cinjenica je da se na suncu super vidi, bolje od hd2 dosta...a i 4.3 " cine svoje, osobno sam sam i prije tia prec na android ali sam ceka HD upravo radi velicine ekrana, jer nakon hd2 i njegova 4.3" nisam moga ic na manje nikakopa nek sad neko rece da velicina nije vazna
![]()
Ja prelazim sa iPhone-a na Android. Mozda sam jedini u Hrvatskoj!![]()
![]()
...aj dobro nije da bas prelazim jer cu zadrzati svog dragog iPhone 2G-a za talijansku SIM karticu!
![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
A i to sto kazes...Uz to i moj brat prelazi na Android (sa Symbiana)...
![]()
Ovak, kad sam ocijenio LCD ekrane kao isprane mislio sam na HD2 koji je najbliži Desiru HD, no, danas sam desire HD ponovo imao u rakama na desetak minuta ali ovaj puta upaljenog. Moram reći da sam ugodno iznenađen! 4,3 inča uopće nisu zrnata, pored njega sam gledao i u običan desire sa SLCD ekranom i desire HD ima bolji ekran! Sad bi me zanimalo o kojem se točno ekranu radi jer neke recenzije spominju LCD a neke SLCD??
Beetleman, kako si u svojoj recenziji zaključio da se radi o običnom LCD ekranu?
Nakon svega, zaista je točno da veličina ekrana od 4,3 inča pravi razliku. Surfanje je milina! Jedina prava mana Desire HD je samo baterija koja je začudo samo 1230 mAh prema 1400 mAh običnog Desirea.. Neznam dal se tu može što popraviti sa custom romovima nekim tvikovima i slično...
Zadnji uredio Renta : 10-12-2010 u 21:57
pa zaprvao jedini problem svih jakih android smartphone-a je vrijeme trajanja baterije. Meni osobno na Desire-u je onako 2 dana umjerenog čačkanja, nekad i dan ipo.
Sad vrijeme ovoga HD-a je još manje i to mu je zapravo jedina mana. Možemo sad u nadogled sa kvalitetama amoleda,lcd i slcda al u principu to je sve više manje isto. svaki uređaj ima ekran koji zadovoljava njegovim potrebama. Unatoc svemu HD je trenutno apsolutno najbolji primjerak koji je izaša na našim prodajnim mjestima.
Izaci ce prije ili poslije jaca baterija...
eh znam... morat ce se potrazit na ebay-u...
Kako skužiti koji ekran je na Desireu HD? Da li je AMOLED ili SLCD?
PREDATOR
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Desire HD ne koristi niti AMOLED niti SAMOLED niti SLCD...koristi običan LCD ali vjerojatno novije generacije...ali nije SLCD...dakle noviji i poboljšani LCD ekran. Točka.![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
jel tko zna kada bi mogo doci u t-mobile ako ce uopce dolaziti
Točno tako, Desire HD nema AMOLED zaslon no kako sam par postova gore napisao neke recenzije i spec spominju SLCD a neke LCD.
SLCD bi trebao biti bolji od LCD-a no uspoređujući jedan pored drugog neki dan u dućanu zaključio sam da je SLCD zaslon na običnom Desiru lošiji od LCD(ako je na njemu) na Desire HD-u. Nisam nigdje pročitao podatak koja su to točno poboljšanja na zaslonu Desire HD niti sam 100% siguran još uvijek jeli riječ o SLCD ili samo LCD...?? Trebat će ipak neka službena potvrda ili vrhunska recenzija koji je točno zaslon na Desiru HD.
I ja ga cekamRekose mi oko Bozica
Nadam se da nece nabit cijenu....
Pa u VIP je vec dosao
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...i/-/phone/3512
Evo ja ga danas napokon ulovio... Nakon 15-ak dana traženja po vip centrima danas nazovem službu za korisnike i pitam da li ga imaju u kojem vip centru. Žena kaže nema nigdje u Zagrebu, ima još jedan u West Gateu i da mi ga može rezervirati ako ću danas doći po njega. Ja reko može, dolazim. I tako sam ga oko 5 popodne tamo pokupio, došao doma i stavio ga puniti i sada kad sam se vratio izvana uključio sam ga. Za ovih 20-ak minuta korištenja dojmovi su i više nego odlični, mobitel je nevjerovatno brz, sve se obavlja lako i brzo. Za sada sam oduševljen mobitelom.
PREDATOR
Evo jedna slikica u božičnom raspoloženju. Ovo mi je prvi Android, još se privikavam na mobitel ali mogu reći da je stvarno odličan...
Uploaded with ImageShack.us
PREDATOR
čestitam na mobitelu...nadam se da ću i ja tako svog slikat uskoro...
nego reci mi malo dojmove...
kako te se dojmio ekran, veličina uredjaja...kakav ti je vanjski zvučnik...i tako...
raspiši se malo...![]()
Budem ovih dana napisao svoje recenziju mobitela, treba par dana korištenja da se prvi dojmovi slegnu... Imam sada jedno pitanje, kako staviti svoj ton za poruku? Prebacio sam neke svoje tonove za poruku ali mi ih ne daje kada idem podešavati ton poruke...
PREDATOR
Bookmarks