je, cijena je ista, ali je na pretplatu previsoka cijena.ja sam svoj desire dobio za 9kn,a ovaj je na tarifi 600 2000kn.
Cijene su iste kao i svaki top HTC koji dođe u ponudu.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
je, cijena je ista, ali je na pretplatu previsoka cijena.ja sam svoj desire dobio za 9kn,a ovaj je na tarifi 600 2000kn.
Rezultati Quadrant-a za Desire HD su od 1950 - 2100, kako kad...nexus 2.2 (Desire 2.2) ima oko 1400, Galaxy S ima oko 1000 a x10i 2.1 ima oko 550 rezultat...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@Cionn,
Malo off-topic, ali...
Mislim da ne shvacas mnoge stvari oko linkanja slika sa drugih sajtova.
Tebi radi jer ti je slika vec u cacheu. Svima ostalima javlja Forbidden.
Sto ces, skuzit s kojih sajtova radi crosslinkanje a sa kojih ne je skoro pa umjetnost...
Ako nisi siguran, skini sliku, uploadaj na neki pic servis (tome i sluze), pa linkaj.
Ne kuzim jer meni tu sliku i na laptopu prikazuje, a tamo sigurno nemam taj cache.
Ma dobro, sada sve moram skinut na komp pa onda upoad na neki server :S
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Mislim da je totalno besmisleno prikazivati benchmark rezultate na kuhanom romu (privremenom romu) jer da bi se mobiteli uspoređivali najbolje ih je testirati sa stock postavkama. Ja sam dao rezultate stock postavki...a ako se svi "hakiraju" svima ce jednoliko rast bodovi...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pa nema veze, imas fino od yagera post benchmarka sa originalnim ROMom...
Ja mislim da ce puno korisnika koristiti custom ROMove tako da eto, nek se i to nade.
Nego, HD je ekskluzivno vipov?
Ne računam ga u T-mobile, ali Tele bi ga eventualno moglo ugrabiti također?
Treba mi netko tko ga ima da može napisati recenziju, jer iskren da budem, najviše me brine baterija. Sve ostalo je na mjestu, čak bih iztolerirao i ove hardver poteškoće (poklopci i bezel oko ekrana) ali sa baterijom od nepunog dana je teže.
Imao sam htc desire HD prije 2-3 dana na testu i mobitel je naspram mog običnog desire-a veći što ste mogli i primjetit nezgodno ga je držat u ruci (pogotovo oni koji imaju manje ruke),SIM i sd se stavljaju dole pod onaj poklopac to me je razočaralo ko i baterija sastrane jel desit će se svakom kolko god pazio da mu ispadne na pod i prvo šta će letit je taj poklopac jel ista je šema ko i kod daljinskog upravljača,baterija je katastrofa još lošija nego kod desire-a sa 2.1 OS-om ,froyo je modificiran nije isti ko i kod običnog desire-a i ko god je reko da ne lega,ja sam se uvjerio suprotno zalego je par puta dosta,gumb za paljenje i pojačavanje zvuka je skroz ravan kad se prelazi prstom preko njega ne osjeti se uopće razlika između gumba i maske pa se često zna lupa u prazno i to je što se tiče minusa, a sad plusevi meni osobno se svidila navigacija koja je ugrađena u njega tj. u OS 8mpx kamera i dual led fleš isprobao sam i par slika prelijepo su ispale čak su lijepše nego na usporedbi sa par fotoaparata što me začudilo jel nisam mislio da će mobitel ikad moć dostić fotić i što me je još fasciniralo je to da kad flešne sliku koju slikaš iako je blizu fleš se prilagodi tako da na slici nebude odsjaj nego je slika čista i to je ubiti to.
Zadnji uredio Thermaltake868 : 06-11-2010 u 16:56
Sad sam malo čitao po forumima i kolko vidim baterija traje uobičajeno, kao i na ostalim HTCima i smartphonima(izuzev Nokie i BBa). Ameri kojima je 3g/2g/wifi stalno uključeni, i korištenje gpsa baterija traje 24-48 sati, kako kome.
Evo screen od nekog korisnika:
Kako se vidi na slici 24sata je prošlo od punjenja i baterija još nije ispod 30%. Display troši najviše baterije tako da će brightness radit stalno hehe.
Osobno ne držim 3g/2g/wifi stalno upaljen već samo kad ga koristim, gps ne koristim na mobitelu tako da bio zadovoljan. No, pričekat će kupnja malo.
Ma bez gps-a, povremeno ga koristim, sa 3g/wi-fi-om i slušanjem glazbe par sati dnevno uz izuzetak toga, ono uobičajeno korištenje, da on izdrži 24h, odlično. Ovako je malo nategnuto kada kažu da ne izdrži niti jedan dan, a gore na slici, računaj na to da su ga mogli praktički i ne koristiti cijeli taj dan.
Kako god bilo, u vipu je to malo nefleksibilno sa cijenama, a ova je poprilična. Iako ne izvan ranga bb torcha, ili mozarta, svi su uletili u roku tjedan dana sa istom cijenom gotovo
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
ma di si pročitao da ga imam, govorim o stvarima koje koristim na mobitelu i koliko
pa rekoh ti gore da bih ja volio pročitati review od nekoga odavdje, nitko još nije otišao po jednog čini se
ma procitao sam ono "povremeno ga koristim" pa sam tek kasnije skuzio da je vezano za gps () al mi se nije dalo brisat post...sry
ja cekam da se spusti cijena u oglasniku,valjda do bozica oce,pa vrlo vjerojatno pikiram jednog
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ma ja u zadnje vrijeme nemam više želje plaćati mobitele više od 2k pa ga taman htio čekati u tele2 jer imaju povoljnije ponude inače, ovako, prije ću dočekati drugi htc nego da ovome cijena sklizne.
Izašao je review na gsmareni.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
evo upao veceras i u moj djep..upravo ide na prvo punjenje tako da ujutro pocinje detaljno gazenje po njemu, ako koga sta zanima nek pita..
ovako na prvi pogled i dodir mogu rec da je brz i da zaista leti, ostao sam zapanjen kad sam ga upalio - 2-3 sekunde nakon sta sam stisnuo power tipku doslovno je bio spreman za uporabu..nevjerovatno - evo usporedba sa iphone 4 http://www.youtube.com/watch?v=E_XHL...C8880&index=21
dakle brzina moba je fascinantna zasada, sutra cu puno vise znat o svemu..
sta se tice nekih mana na prvi pogled meni trenutno ne lezi lock button na vrhu jer sam navikao na hd2 da je dole, i tipka za volume nije toliko izbacena previse je u ravnini ali to je sve stvar prilagodbe, jacina zvucnika je za sada po meni najveca mana - zaista se slabo cuje, al to sam znao tnx to gsm arena..sutra cu probat kako se ponasa kad je spojen recimo u autu na zvucnike, to bi trebalo bit ok...
Imam ja pitanjeKakvo je stanje s kvalitetom izrade i onim poklopcima za bateriju i time? Čitao sam da je to znalo bit problematično i šlampavao napravljeno a ja mrzim kad mi se mobitel klimata u ruci, pogotovo kad je u pitanju high-end uređaj..
taj dio mi se ipak vise svida nego ne jer je baterija odvojena od sim kartice i sd kartice, samo sam jedanput otvarao poklopce i ovaj gdje idu kartice se jako jednostavno skida, dok mi je ovaj sa baterijom zadao malo problema - al to je samo stvar prakse...a sta se tice kompaktnosti i cvrstine tu je sve jasno - napravljen je odlicno, nema nikakvog klimatanja ili škripe pod rukom..
aj reci malo o kvaliteti i jacini zvuka na slusalicama,surfanje itd...naravno kad ga proucis,bit cu zahvalan
Bookmarks