Početak reviewa je predobar: "Did you know that the word "jumbo" originated from the name of an African elephant famed for being the largest of his kind?"
Također, na Techradaru je odličan review, opširniji čak.
Mene samo zanima kada će to doći kod nas...već koliko vidim 2 tjedna se prodaje samo u UK i Nizozemskoj...a najavljen je pred 2 mjeseca. Šta je sa ostatkom Europe??
HTC 7 Trophy je najavljen pred 2 tjedna, neki dan izašao na tržište i već ga ima u VIP-u kod nas.![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Početak reviewa je predobar: "Did you know that the word "jumbo" originated from the name of an African elephant famed for being the largest of his kind?"
Također, na Techradaru je odličan review, opširniji čak.
Pa ono, ljudi ce morat kupovat hlace sa xxl dzepovima..
Strasno, zakaj moraju sve tako uvecavat..Mogli su ostat na 3,7 i super.
A vec vidim da ce bit za*ebavanja sa tim poklopcem...
A kaj se kamere tice, isto mi izgleda i kao i na Desireu (obicnom)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Baš se mislim kako je HTC uspio napraviti ovoliko konstrukcijskih grešaka na novom Desireu HD. Očekivao bih da se ovakve stvari kao izdignuti rub u odnosu na touchscreen ili loše riješen volume rocker ili poklopac baterije ne pojavljuju niti na Wildfireu, a kamoli na flagship Desireu HD. Uz to, smatram da su trebali ići na napredniju tehnologiju display-a (SLCD ili AMOLED). Baterija je također premala, danas imati niti čitav dan rada na raspolaganju s baterijom je neprihvatljivo za uređaj ovog kalibra.
Ostatak paketa je izvanredan u svakom smislu.
Osobno, ostajem pri svom HD2-u sa WM-om 6.5.3 na sebi i Android ROM-om portanim na HD2 sa Desirea HD.
Ako pratite XDA...vidjet ćete hrpu mana bar sto se tice prvih posiljki za UK
- problem sa poklopcem za SIM/SD...teško ga je skinut a kada ga se stavlja pojavi se "trbuh" na sredini plastike i nije dalje u liniji sa limom...par ljudi je čak uspjelo i slomit taj poklopac prilikom skidanja
- baterija je slučaj kao i sa HD2...ako ga puno previše koristiš, krepa brzo, normal izdrži 12h...
- proximity sensor problem...polovica njih imalo je problema da se ekran nije gasio ili palio prije tj nakon poziva...morali su bateriju vadit...navodno je update SW popravio stvari kod većine
- nekolicina su dobili uređaj sa nekim česticama pod displyom...prašina ili što
Uglavnom su svi sa takvim greškama uspjeli zamijenit za novi...i navodno drugi val pošiljke je bolje napravljen.....
Vidjet ćemo kakvi će bit kada dođu do HR...to čekanje za HR je očito jedino pozitivno što će nam vjerojatno doć malo bolje napravljeni modeli do nas
A što se tiče dimenzije...ja sam imao torbicu onu sa strane za novčanik i HD2...zbog hd2 sam ju i uzeo xD
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ako i dode do nas
Eto i ja bas citam na XDA i umirem od smjeha.
Tocno ono kaj sam reko, poklopac za bateriju im ne sljaka, tj kada ga dosta puta izvade pa ponovo vrate te kukice koje drze poklopac su se "oslabile" i klima se sad...
Meni je vec sada sa normalnim Desireom problem kada mi je mob u dzepu, nemrem sse ni sjest normalno niti cucnut, a kak ce to tek izgledat sa HD-om...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ko da je Apple radio telefon a ne HTC, toliko grešaka da ti pamet stane, a tebao je biti top model na tržištu. Blaženi touch hd.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
apple nema takve "konstrukcijske greške" jer je kompaktan.(ajd sad cekam da se javi neki pametnjakovic u vezi s antenom)
Htio bih samo jednu stvar reći budućim vlasnicima Desirea HD. Nemojte niti pomišljati na kupnju ovog uređaja ako nemate (i to veeeeliki) data paket kod nekog od mobilnih operatera. Stvar je u tome da je cijeli Sense UI, HTC Hub i općenito jako puno aplikacija i servisa koristi izuzetno puno data prometa, čak i u backgroundu, i kada je mobitel u standby modu, jer se podaci s mobitela svako malo sinhroniziraju sa nekim tamo serverima. Naravno da se ove opcije mogu isključiti, ali time kompletno sučelje i doživljaj rada na mobitelu postaje nešto sasvim drugo. Uglavnom, sve se vrti oko toga da s ovim uređajem Google maksimalno gura korisnike prema svojim uslugama i servisima, na koje se morate povezati, što košta. HTC se tu lijepo nadovezao sa svojim servisima i uslugama.
Mislim da jest. Ja koristim 850 Mb mjesečno i u petnaestak dana koliko eksperimentiram sa Android Desire Hd buildom na HD2 potrošio sam cca 400 Mb prometa.
Meni je dosta 512 mb. Koristim hd rom neko vrijeme i ne vidim da trošim više prometa. S huba možeš skidati preko wifija. Ne vidim kako je nužno skidati teme, ringtone, aplikacije itd. preko mob interneta.
Edit:
Na što ti više prometa odlazi?
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
vratimo se na temu, postoji tema o data prometu na Androidu
HC4L
Imam neki loš predosjećaj za tu bateriju... na galaxy s je preloša, a ima 270 mAh više i 0,3 incha manji ekran...
Stigao u Vip. Ko bi rekao da će tak brzo doć kod nas.
Cijena mobilnog uređaja 4499,00 kn
E ovo je vrh,a jos vise me boli to sta sam svog desire-a kupio prije 3mjeseca...i sada izade ovo cudo...steta,morat cu se zadovoljit sa svojim prosjecnim desire-om![]()
ma neka vam ne bude zao...pa pogledajte cijene uređaja kada ga kupujete preko neke preplate...preeeeebolesne cijene... najniza cijena mu je 2000kuna ali morate potpisat ugovor sve za mene 600 WTF
A bas sam danas isao do vipa pogledat.mobitel izgleda mocno,malo veci...ali su cijene smijesne.tako da ipak nista od novog mobitela.
Evo rezultat Quadranta na HTC Desire HD-u..
Samo za usporedbu, Desire na custom ROMu ima oko 1500
Bookmarks