Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 23 od 25 PrvaPrva ... 13 19 20 21 22 23 24 25 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 551 do 575 od 602
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP
    Bodovi
    3.906
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.906, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opet ja s problemom s kamerom...
    dok sam ga kupio bila mutna slika na lijevom kraju... dosao prvi update to se je popravilo i slika bila ok, cista svud
    sad nakon ovog najnovijeg updatea opet me muci to sto je slika na lijevoj polovici zaslona dok ju uslikam mutna jako, dok je druga strana ok...
    probao sam svakako u postavkama i uvijek isto... jedino po mraku dok slikam s blicom onda je ok kolko tolko
    probao sam cak i kliknut na focus na tu lijevu mutnu stranu, ali opet isto...

zasto se to desava? ako treba budem uploadao jednu sliku da vidite o cemu je rijec

i jos nesto, dali je mozda ikako moguce slanje slika, videa itd na laptop npr uz pomoc hotspot-a?
    bezicno? bluetooth nemam
    Zadnji uredio Jandro : 26-01-2012 u 19:29
    Nemogu staviti avatar!!!!

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd uploadaj da vidimo kako to točno izgleda.
    Btw, ako kažeš da je update popravio to, onda je vjerojatno da je to do softvera. Jesi li probao neku drugu aplikaciju za kameru (Camera Zoom FX, Camera360 itd)?

EDIT: što se pitanja za razmjenu fileova između laptopa i moba tiče, moguće je ako si spojen na istu WiFi mrežu s laptopom i mobitelom. Ima puno aplikacija koje to rade, ja osobno koristim My Phone Explorer.

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP
    Bodovi
    3.906
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo slike, najbolje se tu vidio
    desna strana cista kolko moze bit za mob, lijeva mutna kao i na svim drugim slikama
    http://i1062.photobucket.com/albums/...1/IMAG0215.jpg

a ovo za slanje podataka, sada sam na terenu i idem na internet laptopom ali preko mobitela, znaci hotspot na mobitelu pa me zanima jel mogu tako nekako slati podatke neke?
    znaci nisam spojen na neki router i laptopom i mobom neko laptop i mob su spojeni wi-fiom

nitko nema nikakvu pametnu zasto je slika tak mutna?
    Zadnji uredio yager : 29-01-2012 u 18:50 Razlog: spojeni postovi
    Nemogu staviti avatar!!!!

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Priča se da bi DHD ipak trebao dobiti službeni ICS http://forum.xda-developers.com/show...5#post22268785

Inače, vrtim ICS već 3 tjedna i skroz sam zadovoljan, jedino minus je nedostatak videosnimanja i povremeni bugovi kod fotografija. Čini se da ti problemi neće biti tako lako rješeni dok HTC ne izda ICS za neki model sličan DHDu (npr Sensation XL).

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i službenog priopćenja https://www.facebook.com/notes/htc/u...50762287733084

HTC has been working hard to get its Ice Cream Sandwich upgrades ready, and we’re excited to announce that our first round of ICS upgrades will roll out by the end of March for the HTC Sensation, HTC Sensation 4G and HTC Sensation XE, followed soon there after by the HTC Sensation XL.

In addition, we can confirm Ice Cream Sandwich upgrades will be coming later this year to the HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S and HTC Desire HD. Stay tuned for more updates on Ice Cream Sandwich releases in the coming weeks.
    za HTC.
    Zadnji uredio Sniper : 09-02-2012 u 19:33

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.220, Nivo: 36
    Bodovi: 22.220, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobra vijest... za koji mjesec bi trebao izaći sslužbeni ICS za Desire HD.
    PREDATOR

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2012
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    3.069
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.069, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poz, ima neko da je nedavno rootal DHD na trenutnom androidu 2.3.5 bez downgrade OSa? Znači ne mislim mjenjat gingerbread, a root mi treba isključivo da stavim titanium backup i moža dici cpu frkv. Na xda nema bas nekog izbora, ako je ko radil sa Advanced Ace Hack Kit, da javi dal šljaka? malo mi komplicirano izgleda, da bi se upuštal prvi put.
    Još da pitam na htcdev.com je uveden Unlock Bootloader, to nije isto što i root, ne? I dal to moram svakak raditi prije roota

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gecvz Pregledaj post
    na htcdev.com je uveden Unlock Bootloader, to nije isto što i root, ne?
    Dvije potpuno razlicite stvari.

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIPNet
    Bodovi
    2.177
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.177, Nivo: 10
    Bodovi: 2.177, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li ima netko voljan pa da objasni kako rootat i staviti custom rom za sve nas "pametnjakoviće" koji smo uredno radili svakili službeni update.

Gledao sam xda i donekle bio uvjeren kako ću odraditi bez problema, ali kad sam naišao do onoga da ima 2 solucije koje opet ovise s kojom si verzijom soft-a kupio mob, odustao sam... Još prije godinu dana sam prešao na HD sa dobrog starog Heroja na kojemu sam često mijenjao romove...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    VIP zakon
    Godina
    48
    Bodovi
    13.851
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navodno DHD podrzava HSPA+

http://www.t-mobile.hr/2/20-20-60-30-00.asp

No meni ne radi...tj, ne pojavljuje se H+ oznaka...
    Neki dan sam u t-centru vidio na nekom Samsungu H+

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To ovisi o verziji OS-a. Ako hardver podrzava HSDPA, softver (tj. OS) ce to uredno koristiti (bar bi trebao), ali nece uvijek prikazati kao H+.
    Druga mogucnost je da ti je 3G iskljucen u Settings?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    VIP zakon
    Godina
    48
    Bodovi
    13.851
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ukljucen je

Skinuh i Network Signal Info app, koja mi kaze da je hsdpa 7.2Mbit/s...

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poštovani!! neznam dal je bas za ovu temu, al svejedno... Tek sam kupio mob htc desire hd. Nisam ga praktički ni pogledo, doso doma, spojio ga na wi fi i odmah me pitao da instalira neku novu verziju softwarea... I ja naravno pametan, da nisam nista ni pregledo, stisnuo da to napravi... Nakon toga mi se mob resetirao i sad na njemu stoji crni ekran sa slikom nekog malog plavog covjeculjka i usklicnik u trokutu...
    PLiiiIZ!!! Sta je poslo krivo???? Jel zna i moze netko pomoc??????

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    4.137
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.137, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam HTC Desire Hd, kupljen preko pretplate prije godinu i nesto mjeseci.

Naime, problem je sljedeci.

Ne radi mi ispravno mikrofon za razgovor. Sugovornike cujem jasno ali oni ne cuju mene. Probao sam sve moguce kombinacije sa postavkama. Kada to nije islo vratio sam mobitel na tvornicko stanje i problem nije rijesen.

Naravno, zamjena novog mikrofona iziskuje minimalno 200kn i period cekanja jer zivim u malom gradu gdje na servis salju mobitele u ST ili ZG. Garancija ne vrijedi jer je ekran mijenjan u privatnom serviseru.

Mobitel nije pao niti je bio uprljan necim pa mislim da kvar mozda i nije tehnicke prirode.

Pitanje:

Postoki li kakav softver za rjesavanje tog problema ili neki tips ili opcija. Moze li se dijagnosticirati zbog cega mikrofon ne radi dobro? Pomaze li rootanje ili flashanje - to dosad nisam radio jer mi djeluje komplicirano, ali ako ne postoji alternativa onda bih pokusao.

Napominjem da zvucnici rade dobro, da mobitel nije ostecen nekim jakim udarcem i da sve ostalo regularno radi.

Molim te ako mozes pomoci, skupo otplacivam ovaj mobitel.

Unaprijed zahvalan.

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Citadel,
    Ono je tema o Desire a ne Desire HD, dvije potpuno razlicite stvari, pa ti je post premjesten.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    HUAWEI Mate 9
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.002
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.002, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zokizdrava Pregledaj post
    Poštovani!! neznam dal je bas za ovu temu, al svejedno... Tek sam kupio mob htc desire hd. Nisam ga praktički ni pogledo, doso doma, spojio ga na wi fi i odmah me pitao da instalira neku novu verziju softwarea... I ja naravno pametan, da nisam nista ni pregledo, stisnuo da to napravi... Nakon toga mi se mob resetirao i sad na njemu stoji crni ekran sa slikom nekog malog plavog covjeculjka i usklicnik u trokutu...
    PLiiiIZ!!! Sta je poslo krivo???? Jel zna i moze netko pomoc??????
    Da ti nije možda pukla konekcija dok se software ažurirao?

= Citat = Izvorno postao Citadel Pregledaj post
    Imam HTC Desire Hd, kupljen preko pretplate prije godinu i nesto mjeseci.

Naime, problem je sljedeci.

Ne radi mi ispravno mikrofon za razgovor. Sugovornike cujem jasno ali oni ne cuju mene. Probao sam sve moguce kombinacije sa postavkama. Kada to nije islo vratio sam mobitel na tvornicko stanje i problem nije rijesen.

Naravno, zamjena novog mikrofona iziskuje minimalno 200kn i period cekanja jer zivim u malom gradu gdje na servis salju mobitele u ST ili ZG. Garancija ne vrijedi jer je ekran mijenjan u privatnom serviseru.

Mobitel nije pao niti je bio uprljan necim pa mislim da kvar mozda i nije tehnicke prirode.

Pitanje:

Postoki li kakav softver za rjesavanje tog problema ili neki tips ili opcija. Moze li se dijagnosticirati zbog cega mikrofon ne radi dobro? Pomaze li rootanje ili flashanje - to dosad nisam radio jer mi djeluje komplicirano, ali ako ne postoji alternativa onda bih pokusao.

Napominjem da zvucnici rade dobro, da mobitel nije ostecen nekim jakim udarcem i da sve ostalo regularno radi.

Molim te ako mozes pomoci, skupo otplacivam ovaj mobitel.

Unaprijed zahvalan.
    I na nekim drugim forumima su se ljudi javljali oko istog problema. Imaš nekoliko riješenja. Probaj za početak vratiti mobitel na tvorničke postavke. Ako nema rezultata probaj sa nekim od custom romova. Nekima je stavljanje upravo custom roma pomoglo i zvučnik se popravio... jer ako je neka greška do softwarea, što je moguće, trebalo bi se ispraviti na taj način. Je da ima posla oko toga, ali možda se isplati na kraju (garanciju si već izgubio koliko vidim tako da praktički ništa ne gubiš rootanjem i stavljanjem custom roma). Kao zadnja opcija uvijek ti ostaje servis.

Ako netko drugi ima bolju ideju neka se slobodno nadoveže.

17. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    4.137
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miroban Pregledaj post
    Da ti nije možda pukla konekcija dok se software ažurirao?

I na nekim drugim forumima su se ljudi javljali oko istog problema. Imaš nekoliko riješenja. Probaj za početak vratiti mobitel na tvorničke postavke. Ako nema rezultata probaj sa nekim od custom romova. Nekima je stavljanje upravo custom roma pomoglo i zvučnik se popravio... jer ako je neka greška do softwarea, što je moguće, trebalo bi se ispraviti na taj način. Je da ima posla oko toga, ali možda se isplati na kraju (garanciju si već izgubio koliko vidim tako da praktički ništa ne gubiš rootanjem i stavljanjem custom roma). Kao zadnja opcija uvijek ti ostaje servis.

Ako netko drugi ima bolju ideju neka se slobodno nadoveže.

Evo detaljan opis nakon nakon mnogo goglanja i instaliranja svakojakih aplikacija shvatio sam da je problem vjerovatno softverski.

Dijagnoza je sljedeća da ponovim (HTC Desire HD Ace):

Sugovornike normlno čujem, no oni mene ne, to sam već rekao i to frustrira već dosta vremena. Moram zvati s drugog telefona (što je također iritantno) jer slučaj je isti zvao ja ili mene netko na moj HTC.

Skinuo sam niz aplikacija i testirao mikrofon i otkrio da kada govorim direktno u mikrofon da su decibeli normalni, malo dalje kao što normalno držim mobitel decibeli su slabi (oko 5-15) a inaće je normalno sa mikrofonom oko 35 - 50dcb (proizvoljno podaci s aplikacije). Također sam eksperimentirao sa diktafonom koji je tvornička aplikacija i rezultati su isti, normalno pozicija pričanja hvata veliki šum i glas je jako udaljen i tih, dok pričanje direktno u mikrofon gdje je mala rupica daje normalne rezutate. Evo i slika da bude jasnije.

Nakon goglanja na mnogim stranim stranicama gdje su forumi ovakve vrste sugeriralo se i o mrežama, promjena postavke samo na GSM mrežu. To sam i uradio ali problem se nije riješio. Također sam mikrofon očistio (iako je to skoro pa nemoguće bez rastavljanja što mi ne pada na pamet) jer je rupica mala sa posebnim kondeniziranim zrakom (inaće najbolje sredstvo za skidanje prašina sa grafičke kartice i teže dostupnih komponenti u kučištu).

Dakle, moja dijagnoza je da mikrofon ima softwerski problem i da kupi signal govora samo ako pričaš direktno u mobitel što djeluje malo smiješno sa strane.

Volio bih da mi to neko malo objasni s custom romom ukratko (znam, ima ovdje tema o tome). Napraviti backup aplikacija, kontakata i poruka na SD card je najlakša stvar gotova u minutu, to sam dosta puta radio sa jednostavnim aplikacijama s marketa (titanium i room nikad nisam koristio jer s tim kako kažu valja biti oprezan i to nisam istraživao). I da, telefon je već vračen na tvorničko stanje, problem nije bio riješen to sam već rekao prije.

Pitanje koje upućujem jest kako osposobiti mikrofon da hvata signal govora normalno, a ovo oko custom rooma ću malo proguglati (iako me zabolila glava od čitanja mora i mora svakojakih foruma na engleskom jeziku), zato su mi ovdje forumski prijatelji potrebni a i ima tema o tome. Budem je pročitao kad uhvatim vremena.

Zahvaljujem se svakoj pomoći - radi toga smo tu zar ne.
    Zadnji uredio Citadel : 05-06-2012 u 16:56

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Operater
    t-com
    Bodovi
    7.889
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.889, Nivo: 21
    Bodovi: 7.889, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 18,0%
    Ukupna aktivnost: 18,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gecvz Pregledaj post
    poz, ima neko da je nedavno rootal DHD na trenutnom androidu 2.3.5 bez downgrade OSa? Znači ne mislim mjenjat gingerbread, a root mi treba isključivo da stavim titanium backup i moža dici cpu frkv. Na xda nema bas nekog izbora, ako je ko radil sa Advanced Ace Hack Kit, da javi dal šljaka? malo mi komplicirano izgleda, da bi se upuštal prvi put.
    Još da pitam na htcdev.com je uveden Unlock Bootloader, to nije isto što i root, ne? I dal to moram svakak raditi prije roota
    To i mene zanima jer Advanced Ace Hack Kit na toj verziji androida NE RADI jer sam ja probal i traži da se downgrada

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2012
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    3.069
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao silasara Pregledaj post
    To i mene zanima jer Advanced Ace Hack Kit na toj verziji androida NE RADI jer sam ja probal i traži da se downgrada
    Ako se dobro sjecam moras napraviti downgrade kernela i radio ako oces hakirati (druge nema), al to sve ide automatski tak da nema puno zafrkancije oko toga.., al sad opet kakave je razlika u prijašnjim verzijama radio/kernel u usporedbi na trenutno..neznam..možda su lošije pa više troše bateriju.
    I ako ne planiraš stavljati custom rom onda se sve skupa ne isplati,..IMHO, jer nebudes mogel OTA update na stock ICS kad izađe

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2012
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    3.069
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imal netko među HTC ekipom problem sa crvenom mrljom na fotografijama? dakle na bijelim površinama (papir, zid) kad slikam imam crvenu mrlju/točku koja se širi sa središta fotografije prema van. Pobal sam sa dvije aplikacije, a to se dešava i kod snimanja. Čital sam malo po netu, navodno da se to već događalo na drugim android uređajima...
    slika1
    slika2

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Postoji mogućnost da DHD ipak ne dobije ICS: http://mob.hr/nista-od-ics-a-za-htc-desire-hd/

Ako ovo bude ovako onda su me razočarali. Ekipa na xda je napravila fantastične ICS ROMove praktički ni iz čega, a ovi papci moraju gurati taj svoj odvratni Sense na njega...
    Sljedeći mob mi je definitivno neki Nexus, ova guranja korisničkih sučelja proizvođača su mi stvarno iritantna

23. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    HUAWEI Mate 9
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.002
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navodno je samo Telus odustao od update-a. Ovdje se dosta razglaba o tome i koliko sam shvatio HTC se o otkazivanju ICS-a za Desire HD službeno uopće nije ni oglasio. Štoviše, ICS za DHD je još uvijek u fazi testiranja. Ja ću tome vjerovati, makar i slijepo.

Sve mi se čini da je informacija potekla odavdje.

25. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    HUAWEI Mate 9
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.002
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nažalost ništa od ICS-a za DHD

Evo i službenog priopćenja: http://blog.htc.com/2012/03/ics/

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ono sto je zalosno je da su nas navlacili za nos 8 mjeseci Steta, mob mi je bas taman za moje potrebe i zasad nemam nikakvu potrebu kupovati neki noviji jer s njim i dalje mogu napraviti sve sta mi treba. Nadajmo se da ce ekipa na xda uspjet slozit i kameru do kraja pa da imamo skroz funkcionalan ics na DHDu.

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo moja nadanja iz prošlog posta su se ostvarila Upravo instalirah najnoviji IceColdSandwich, na kojem napokon radi sve (osim MMSa nekima, ali MMS nisam poslao od 2007. pa mi je svejedno).

Istovremeno, podosta ekipe radi na Jellybean ROMovima i ne bih se iznenadio da uskoro slože i njega kako treba.

Ima li ovdje još koga da se zabavlja s custom ROMovima ili sam jedini?

+ Odgovori na temu
Stranica 23 od 25 PrvaPrva ... 13 19 20 21 22 23 24 25 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 26
    Posljednji post: 24-03-2014, 21:34
  2. Odgovora: 48
    Posljednji post: 03-12-2013, 21:45
  3. [NGM Forward Infinity] iskustva, komentari, pitanja...
    By miroban in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 25-07-2013, 12:41
  4. Odgovora: 2
    Posljednji post: 25-01-2013, 21:27
  5. Odgovora: 9
    Posljednji post: 21-04-2011, 15:47

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke