Evo vjerovali ili ne, meni se update pojavio cim sam dosao u Zg, pa sam ga updateao preko 3g-a, ko ga šiša![]()
Kolega iznad mene je vec opisao sve tako da ja nemam sta pisat, osim mozda dodati da se sada pod battery use iscrtava kao graf potrosnje (kao sto su to radile neke aplikacije, sada je ugradeno)I da, napokon imam hrvatsku tipkovnicu, tj mogu koristit predikciju s hrvatskim.
Medutim, primjetio sam da mi je homescreen, odnosno "šaltanje" po njima manje smooth, cak bih rekao trzavoJel primjetio to tko osim mene?

Ikonice se mogu slagati po abecedi, most recent, oldest, mogu se sharati... Koliko sam primjetio nova applikacija je Downloads gdje se nalazi sve što ste skidali s neta, a ako ste slučajno obrisali nešto što ste skinuli tamo to možete skinuti ponovo. Eto za sada toliko, nisam imao previše vremena sve istražiti, večeras ću malo više.
Odgovori uz citat
Jel primjetio to tko osim mene?
Stvarno mi nije jasno šta je sad to, na Froyu nikad nisam ni vidio Dialer pod battery use, a sad troši enormno. Mislio sam da je to slučajno pa sam ga restartao međutim danas opet ista stvar. Sve u svemu, po meni korak nazad.

Bookmarks