eh, tebi nije jasno
ni meni nije jasno zasto imam problema, a kolko vidim po netu, nisam jedini i ima ih dosta , nekima su se i slomili kod otvaranja
a i sam htc je priznao gresku
ako ti jos nije jasno, mozes doci kod mene pa se uvjeriti sam
Nakraju to s bugovima na novim mobitelima ispada isto kao is automobilima, najbolje je pričekati redizajn novog auta da bi kolko tolko bio siguran da nema mušica. Isto je s mobovima, ja sam recimo nedavno uzeo obični Desire i savršen je, nema bugova, brz, sve izpeglano, a kad je izašao ????
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Meni je na HD-u sve super. Poklopac ne škripi, nema tih bugova što ih spominjete (barem ih još nisam primjetio), jedino je zvučnik malo tiši ali nije loš kao što je netko napisao jer je zvuk jasan i nema pucketaja i izobličenja kad je na najglasnijem.
PREDATOR
Evo i mene je to ubijalo u pojam pa sam donekle uspio rijesit taj problem po sistemu sam svoj majstor...
Dakle uzeo sam komadic papira i presavio ga nekoliko puta i dobio kvadratic nepravilnih dimenzija cirka 0.5 /0.8 cm i stavio ga odmah ispod utora od sd carda i pravilno zatvorio..sad poklopac stoji puuuno bolje i ne skripi i ne pucketa na obicne dodire..jedino tu i tamo zaskripi ako ga bas jako pritiscem odnosno testiram sta se ne dogada pri svakodnevnoj upotrebi..uglavnom sad sam zadovoljan jer pri normalnoj upotrebi uredaja ne osjecam losu izradu...a na taj papiric mozes stavit pin ili nesto sta bi mogao zaboravit![]()
Mene je isto počeo iritirat taj poklopac zbog pucketanja. Mislim nije to ništa pretjerano ali kad su takve stvari u pitanju ja sam (pre)sitničav pa me jako smeta
Jel zna tko možda može li se negdje nabavit aluminijski takav poklopac, jer ova plastika na tako skupom mobitelu stvarno diže živac
EDIT: evo i ja sam se sad malo igrao origamijaSreća pa imam iskustva još sa K850 gdje sam morao umetat papiriće jer mi je bio slab kontakt baterije, pa N82 koja je isto pucketala..izgleda da moji mobiteli ne mogu bez papirića
S tim da je ovo bio najkompliciraniji postupak dosad jer sam morao izrezivat dosta dijelove da bi se uopće moglo zatvorit, tj da bi one "kukice" sjele na svoje mjesto. Zasad ne škripi više, nadam se da ni neće. I nadam se (iako znam da neće, al nada umire posljednja) da će HTC napravit neki aluminijski poklopac koji bi mogli negdje nabavit naknadno..
Zadnji uredio Sniper : 08-01-2011 u 18:00
Tako sam ja na desireu papirice savljao![]()
evo jedan updejt od baterije
napunjen do kraja, skinut sa pucanja i krenuo na put
3 sata voznje autom, upaljen 3g i skype
primljena jedna sms poruka, tri skype poruke. i 3 emaila primljena (gmail)
Tocno 50% kada dosao na odrediste
razocaran![]()
A sta ocekujes od 1200 mAh baterije...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pa s obzirom da je mobitel stajao na suvozacevom sjedalu, nit koristio navigaciju nit nista
mislio sam da ce barem malo vise ostat od pola
inace mi je screen smanjen na najvise, nit ne vidis , mrak skoro
ne ostaje drugo nego narucit tucet baterija sa ebaya![]()
Nebitno sto nije radila navigacija. I skype (dakle internet) zna jako brzo pocuclat bateriju.
Ili si kupi auto punjac pa drzi mobitel na 'infuziji' dok vozis, ili si kupi 3-4 baterije i furaj ih sa sobom![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
biti ce obje solucije
2 baterije extra, punjac, extra punjac, solarni punjac, maleni agregat
pa nek se prazni![]()
Bez razloga si razocaran. Ocigledno nisi niti svjestan koliko Skype opterecuje mobitel, na puno nacina.
Nisam, jer nokiji to bas i ne smeta tolko![]()
moram probat onu kalibraciju koja je postana ovdje, pa mozda se malo popravi.
Što se tiče te kalibracije, meni nije baš ništa pomogla (niti odmogla)Ali moj subjektivan dojam je da se baterija nakon nekog vremena (evo ja ga sad imam 3 tjedna) punjenja i pražnjenja popravi, tako da ako ti je mob skroz nov vjerojatno će bit bolje nakon nekog vremena. Što naravno ne znači da neće morat svaku večer/jutro na punjač
![]()
ja bih da bio sretan da izdrzi jedan dan, tj, do navecer
i ja presetan
navecer mi nije problem ga stavit puniti do ujutro
ali je bed nakon tri sata da padne na pola, sto bi znacilo da 6 sati skypa i umre
nije bas nesto za pohvaliti
vidjet cemo
u svakom slucaju, kinezi salju baterije![]()
A što se tiče tih 3 sata Skypea, rekao si da je to bilo na putu, tako da ja sumnjam na to da ga je ubilo to što je stalno tražio 3G mrežu, to je među najvećim potrošačima baterije. Mislim da bi na wlanu recimo izdržao više od tih 6 sati![]()
Da, i meni se cini da ga je ubilo to trazenje mreze.
Budem napravio test kada umjesto auta koristim cipele![]()
Meni sada baterija izdrži dan i pol do dva. 3G i wlan su non stop uključeni, svaki sat se updejtaju vrijeme, face, mailovi... Baterija je na početku bila lošija, tek negdje nakon 15-20 dana je dostigla ovaj kapacitet.
PREDATOR
Baterija (za obični desire) mi je došla tek u petak i prvi puta je ispražnjena i napunjena do kraja pa čemo vidjeti. Prije 20 sati i 30 minuta je skinuta s punjača i ostalo je još 52% baterije (wifi i 3g konstantno upaljeni, sync mailova i gmail-a, pozivi: pola sata i malo surfa). Na kraju 40 kn za takvu bateriju se definitivno isplati pogotovo kad ih usporedim fizički nema nikakve razlike s originalom.
P.S. ja več niz godina koristim opremu (baterije, screen protectory, futrole, stylus-i, cristal case itd.) s ebaya na svim svojim mobovima i nikad ni najmanji problem s tim stvarčicama.
kupljena , tnx
Vec sam davno pisao, no jel netko formirao bateriju? Mnogi pricaju da za nove ne treba, no kad se napravi, ociti je pomak u autonomiji.
Prvi puta bateriju punis 16-18h, pa je ispraznis, pa je punis 14h, pa je ispraznis, pa je punis 10h, pa je ispraznis pa je punis 8h i onda normalno.
Samo to se nikome neda, kupe novi mob i onda ga odmah moraju koristit![]()
Kaj to s baterijom fakat ima efekta ili? Izgleda mi previše posla.
Bookmarks