Postoji i WhatsOnTv koji isto podrzava manje-vise sve kanale dostupne u HR, ali takodjer nije bas neki...
Tv Ultimate ima prilicno potencijala, ali isto tako ima i dosta stvari za ispraviti/doraditi, a cini se kao da autor bas i nema vise neke volje i zelje...![]()
di je moguce skinut ovaj program?
Pozdrav.
Sorry kaj nije bilo prije jer sam bio u opakoj guzvi, 3 posla, ispiti ali evo sad je aplikacija sredena sa svim onim shemama koje ste trazili.
Promjene:
1. 200+ kanala, potpuno novi izvor informacija je uzet
2. Widget se sam updejta ako moze i ne zove vise selekciju kanala
3. Touchom na logo kanala u widgetu pokrece se aplikacija
4. Maknut refresh gumb i dodan gumb za nazad u widgetu
5. Brze startanje aplikacije (provjera verzije i novih kanala se sad desava u pozadini)
6. Promjena orjentacije ne raspadne izgled widgeta
Problemi koji i dalje postoje:
1. Kod promjene orjentacije i dalje se zna izgubiti aktivnost na gumbima na widgetu (nitko ne zna zasto je ovo, svim developerima je ovo cudno ali naci cemo mi vec neko rjesenje)
Sto se tice onog problema da se alarm za emisiju ne pokrene, meni radi uredno, servis je stalno startan i radi, jedino ako koristite task killer i ubijete ga e onda naravno nema bas smisla da ocekujete da ce raditi.
Nadam se da smo sad rijesili vecinu i da je ok, pa ako ste zadovoljni, mogli bi dat koji komentar na engleskom naravno na marketu pa da se aplikacija malo prosiri.
pozz
Dario
Hm, nesto ti se gadno poremetilo s kanalima... Mnogi imaju naziv vecinom malim slovima (dobro, to je manji problem), neki imaju krivu ikonicu a neki je nemaju uopce, nekima se ikonica mijenja ovisno je li kanal odabran (?) (npr. kanal pod nazivom "Rtl" - ako nije odabran ima ikonicu "3sat", ako je odabran ikonica je "Alja-nesto", obje su ocigledno krive... kanal pod nazivom "Rtlplus" ima iste ikonice, ali obrnut raspored). Kad smo vec kod RTL, ima ih jedno 4-5, a nijedan cini se nije ovaj nas hrvatski. Discovery Europe uopce ne postoji u popisu.
Jel se to mozda nesto poremetilo kod upgradea? Jel bi pomoglo da deinstaliarm app i instaliram ponovo?
HTV1 i HTV2 imaju neki "second source", sta mu to dodje? Jel taj bolji od originala?
Takodjer, bez obzira na sortiranje po abecedi u popisu za odabir kanala, program cini se ima neko svoje sortiranje i to je fiksno, bez ikakve mogucnosti promjene. Znaci kad odaberem kanale, on ih u app i u widgetu prikazuje nekim svojim redoslijedom koji ja ne mogu promijeniti. Jel se tu moze nesto uciniti a da nije prekomplicirano?
Prijedlog: da u aplikaciju ili na widget ili vec negdje ispises datum i vrijeme zadnje sinkronizacije rasporeda (mozda i do kad traje trenutna sinkronizacija, ako se sinkronizira npr. za 2-3 dana unaprijed), to bi mozda pomoglo da je lakse zakljuciti jel se app sinkronizira kako treba.
Zadnji uredio ravilov : 04-10-2010 u 15:00
Predeno je na potpuno novi izvor podataka, pa su nazivi programa automatski uneseni, nemam cajta da ih unosim rucno, ako se tko hoce time pozabaviti dam mu admin pristup pa nek popravi nazive.
Ikonice su smanjene i poboljsane, ne znam zasto se tebi mjesaju, meni je sve ok, ali probaj maknuti i staviti opet aplikaciju mozda ce biti ok, sto se tice rtl-a imas rtltv tak se zove nas,i imas disceur to je valjda discovery europe.
Ako imas volje dat cu ti admin prava pa popravi te nazive, htv sad imas dva izvora pa odaberes koji je bolji skuzio sam da jedan ima neke detalje a drugi neke druge.
Sto se tice poredka na glavnom ekranu tu nije to bas definirano, stavit cu da je po abecedi, ne vidim da bi mogo sloziti neku drugu opciju sortiranja jedino da sami odredujemo sortiranje ali to mi je fakat previse posla,
bacio bi se ja na to ali trenutno imam previse problema (treba platit rate stana a placa ne dolazi vec par mjeseci) pa radim par poslova. Ali kad ulovim vremena nema frke, bacam se i na to.
Sto se tice sinkronizacije ona se sad u widgetu obavlja automatski i pruzima 1 dan unaprijed, a aplikacija uzima onoliko kolko je namjesteno u postavkama (default je 3 dana) i poslje se updjeta kad vise nema podataka pa te
sama pita dal zelis updejt kad ne pronade podatke.
Aha, kuzim... Evo deinstalirao sam i instalirao ponovo, sad je izgleda bolje sto se tice ikonica.
A cuj, nije bas ni da ja strasno obilujem vremenom, a niti ne znam kako se svi postojeci kanali tocno zovu, ali sta ja znam, mogu probat... Kako hoces.
BTW, mislim da ima nekih problema sa ovim Rtltv, ne synca se dobro... Pokazuje mi da je trenutno Astro show a iza toga Tajna, sto je oboje naravno davno proslo - Astro je bio od pol 1 do pol 2 ujutro, iza toga Tajna do 4 (sad je proslo 5 poslijepodne).
Evo jos jedan prijedlog osim ovog custom sortiranja, kad uhvatis vremena: da nekako omogucis da ljudi sami mogu (lokalno) preimenovati kanale. Znaci cisto na samom uredjaju, za potrebe samog korisnika, nikakvo globalno preimenovavanje.![]()
Sve ok samo još ako bi se moglo da bude u crnoj boji
evo predlažem da korisnik sam može napravit sortiranje kanala, kao na daljinskom da bude raspored,
domaće kanale TV4Rijeke,RTL2 HR i nove kada dođu u MUX D
Pozdrav svima.
Evo napokon je dosla nova verzija ove aplikacije i donosi gomilu novih kanala i novih funkcionalnosti pa probajte malo i javite kako vam se cini.
Bookmarks