Izvorno postao kmetek da molim te ili ima možda market enabler pa da sfejkamo omrežje? Evo stavio sam na marketu da je dostupna i u Sloveniji. Izvorno postao yager Jel možeš stavit podršku za sve programe iz MaxTVa? Ili bar HBO i HBO Comedy i sportske. Evo stavio sam HBO a za sportske mi javi tocno koje hoces.
Zadnji uredio HCSC : 18-08-2010 u 06:05 Razlog: spojeni postovi
Izvorno postao -->Cionn<-- A sto se tice austrijskih programa? Dali mozes i (par) njih ubaciti? Npr: Pro7, RTL 2 itd? Pro7 i RTL2 su njemački programi. Izvorno postao dfilkovi Evo stavio sam na marketu da je dostupna i u Sloveniji. Evo stavio sam HBO a za sportske mi javi tocno koje hoces. Sportklub, Sportklub+, Eurosport, Eurosport 2, Extreme, zatim Fox Life, Fox Crime, CinestarTV
Izvorno postao yager Pro7 i RTL2 su njemački programi. Sportklub, Sportklub+, Eurosport, Eurosport 2, Extreme, zatim Fox Life, Fox Crime, CinestarTV Djelomicno tocno, no postoje austrijska, njemacka i svicarska verzija
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
View Tag Cloud
Pravila foruma
Bookmarks