da molim te ili ima možda market enabler pa da sfejkamo omrežje?
Izvorno postao kmetek da molim te ili ima možda market enabler pa da sfejkamo omrežje? Evo stavio sam na marketu da je dostupna i u Sloveniji. Izvorno postao yager Jel možeš stavit podršku za sve programe iz MaxTVa? Ili bar HBO i HBO Comedy i sportske. Evo stavio sam HBO a za sportske mi javi tocno koje hoces.
Zadnji uredio HCSC : 18-08-2010 u 06:05 Razlog: spojeni postovi
Izvorno postao -->Cionn<-- A sto se tice austrijskih programa? Dali mozes i (par) njih ubaciti? Npr: Pro7, RTL 2 itd? Pro7 i RTL2 su njemački programi. Izvorno postao dfilkovi Evo stavio sam na marketu da je dostupna i u Sloveniji. Evo stavio sam HBO a za sportske mi javi tocno koje hoces. Sportklub, Sportklub+, Eurosport, Eurosport 2, Extreme, zatim Fox Life, Fox Crime, CinestarTV
Izvorno postao yager Pro7 i RTL2 su njemački programi. Sportklub, Sportklub+, Eurosport, Eurosport 2, Extreme, zatim Fox Life, Fox Crime, CinestarTV Djelomicno tocno, no postoje austrijska, njemacka i svicarska verzija
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
View Tag Cloud
Pravila foruma
Bookmarks