Dali se moze staviti koji drugi sms ton osim onih zadanih? Ako moze, zanima me kako?
Dali se moze staviti koji drugi sms ton osim onih zadanih? Ako moze, zanima me kako?
ili Ringtones isto iz cydie
Postavlja se jedino pitanje da li taj AnyRing ima opciju da se browsa po memoriji iPhone-a i odabere mp3 kao ton SMS-a, zvona?
Ako je to moguće onda samo preko nekog programa prebacuješ mp3-ce u neki folder na mobu.
Inače postoji converter za pc koji bilo koji mp3 pretvara u iphone ringtone format i direkt ga šalje u iTunes. Tada samo trebaš sync-at ajfon i možeš koristiti novi ton koji se nalazi na listi tonova.
UUUPS: sad sam skužio da hoćeš baš SMS tone. Onda koristi Audicity ili sličan program (Google it) i pronađi kako se zove fajl na mobu koji služi kao zvuk zvona. Konvertiraj mp3 koji hoćeš u .caf format i preimenuj ga u ReceivedMessage.caf. Zatim pomoću nekog SSH programa ili bilo kojeg koji ti omogućuje browsanje po memoriji mobitela prekopiraj taj fajl. Moguće je imati samo jedan zvuk za SMS, tako da uvijek mijenjaš taj fajl.
evo i linka da se nađe http://forums.whirlpool.net.au/forum...m/1040118.html
sa anyringom izaberes bilo koju mp3icu koju si prebacio na mob, koja ti se nalazi i u playeru...ja imam playlistu samo za SMS tonove i onda samo mijenjam po potrebi koji zelim...a ako zelim dio neke pjesme, oznacim taj dio i postavim...po meni je to puno jednostavnije rjesenje, naravno ako ti je mob JB...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
hm...meni radi?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks