Nisam baš toliko upucen u svijet symbiana, ali imao sam isto dugo vremena k750 a nakon njega i k850. Mogu ti samo preporucit da pogledaš neki telefon s androidom, mislim da ce te dojmiti više nego symbian.
Pozdrav ekipa,
Nekada davno sam jako cesto mjenjao mobitele iz nekakvog hira, kasnije sam kupio ericsson koji me odusevio i nakon njega sam uzeo k750 kojih sam promjenio 3 komada.
Mobitel me jednostavno odusevio cijenom, jednostavnoscu itd.
Uglavnom sada malo nakon zastarjelog k750 bi uzeo neki mozda rabljeni mobizel a da ima neke vece mogučnosti. Imao sam prilike malo raditi na symbianu i mogu reci da su mobiteli fora kad se covjek privikne.
Uglavnom trazim neku preporuku od vas pa da mi kazete ili predlozite neki mbobitel koji bi se mogao naci rabljeni do 1000 kn.
Od mobitela zahtjevam nekoliko stvari.
- Led svjetlo kao kod sonyericssona da kad sam u mraku da si mogu posvjetliti na jednostavan nacin
-GPS i symbian
-TV out (AV)
-Baterija da traje sto je duze moguce
-wifi ali nije bitan
Sve ostale perverzije mi nisu potrebne kao sto su ziroskopi, kamere sa xxx piksela, touch i sl
Molio bih vas da mi predlozite neke modele pa cu ramotriti
Nisam baš toliko upucen u svijet symbiana, ali imao sam isto dugo vremena k750 a nakon njega i k850. Mogu ti samo preporucit da pogledaš neki telefon s androidom, mislim da ce te dojmiti više nego symbian.
Ja ti preporucujem neku nokiu. Mislim da se n97 moze naci za te pare, mada tesko. Ili - sasvim solidan izbor 5800 XM.
Volim igrati online igre i igre za razmišljanje
Mislio je čovjek na N79. Ima to sve što tražiš.
http://mobilnisvet.com/mobilni/1879/Nokia/N79
....
I s moje strane definitivno preporuka za n79. Jako jednostavan mobitel, prihvatljive cijene, velikih mogucnosti i sto je najvaznije jako kvalitetno napravljen. Neznam vozis li, ali mene je u autu uz GPS definitivno odusevio integrirani FM transmiter koji daje izrazito kvalitetan zvuk na auto radiju. Nabacis si muzike na karticu i pobacas sve CD-ove iz auta![]()
-tako je ili N79 ili 5800 neces fulati ni s jednim!![]()
Da,ako volis TS onda uzimaj Nokiu 5800![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Covjek je gore izricito rekao da mu TS ne treba, tako da 5800 definitivno ne ulazi u izbor. Iskreno, ja je i tako nebih preporucio ako se i n79 gleda. 5800 je djecji mobitel u usporedbi sa n79. Ja sam nedavno u zamjenu za moj HTC P3600 uzeo 5800XM i razocarao se losom kvalitetom izrade i "neozbiljnoscu" mobitela. Mislim mobitel ko mobitel je ok, ali za nekog srednjoskolca. Za nas malo starije i ozbiljnije n79 je pun pogodak.
Evo samo da javim, malo sam se premisljao ali ipak uzeo 5800 XM. Za sada sam zadovoljan mobitelom, prvi mi je symbian mobitel pa je onako malo kompliciraniji. Recimo kod pisanja poruka i sl, imenik nema prikaz broja ispod imena. Uglavnom za sada zadovoljan
-i ja ga sad vec imam neko vrijeme i zadovoljan sam sa svim osim tu i tamo sa osjetljivoscu toucha!
Bookmarks