mislim da ti watchdog pokazuje samo 3g a ne i edge, HSDPA pa da je u tome stvar... a za ovo sto ti je pokazivo 72mb nemam pojma....mozda je jednostavno doslo do greske, meni za sada dobro pokazuje...
pozdrav drustvo!
imam jedan problem sa ovom aplikacijom... kako je 1.8 krenulo novo razdoblje u mojoj pretplati i dobio sam nove MB za koristenje te je tako i sam program postavio 1.8 kao pocetak novog obracunoskog razdoblja.. NO.. nesto mi nije jasno.. on mi pokazuje da je od 1.8 potroseno 72mb a ja se uopce nisam spajao na net preko 3g-a vec samo preko wifi-a.. isto tako, imam instaliran i watchdog 3g koji sve normalno pokazuje, dakle 0MB.. bar se nadam tome..
na provjeri kod vipa također me ceka jos uvijek cijeli paket... :S
e sad, prosli mjesec, po watchdogu sam u subotu napravio 70mb a po call meteru cak 150mb.. tko je ovdje lud??
hvala
mislim da ti watchdog pokazuje samo 3g a ne i edge, HSDPA pa da je u tome stvar... a za ovo sto ti je pokazivo 72mb nemam pojma....mozda je jednostavno doslo do greske, meni za sada dobro pokazuje...
Watchdog pokazuje i edge, provjereno![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hm...ja se sjecam da mi nije htio pokazivati potrosnju kada sam bio na edgeu nego samo na 3g...zato sam si ga i maknuo...no dobro ako kazes da je tebi radio![]()
Bookmarks