Pokušaj napraviti backup svih podataka s kartice i onda vrati.
Koliko sam razumio, vadio si karticu? Ili nisi?
Pozdrav drustvo...imam veliki problem...na mobu imam memorijsku 4gb i na njoj dosta podataka slika videa muzike navigaciju ovo ono...i naime danas sam isao da izradim neke slike ...i dao sam memorijsku da skine te slike =)..... i sve je bilo ok...tek kasnije sam ja shvatio kada asm krenuo da vidim slike na mobu da ih nema...ocitava ih ali ni jedne...a muzike je bilo...i uradio sam refresh muzike jer sam nesto noove dodao jutros i sada mi ima samo tih 6 pjesama sto sam dodao a ovih ostalih nema...a kada otvorim mob na kompu ...fajl od muzike je kao .exe fajl ... i ne mogu da ga otvorim....mozete li mi pomoci molim vas...jer ne mogu da sve pjesme ponovo stavljam i slike ...nanovo slikam... .
Pokušaj napraviti backup svih podataka s kartice i onda vrati.
Koliko sam razumio, vadio si karticu? Ili nisi?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Mislim da imaš nekakav malware na kartici... Jesi li probao uključiti skrivene foldere pa onda pogledati imaš li slike, glazbu i ostalo?
nisam....formatirao sam memorijsku...sreca pa sam slike uspio sacuvati... a muziku cu ponovo nabaciti...a krivo mi dadnem da izradim slike sa njega..i sve mi sj,be ...da su bar meni pa hajd ....a ko oni najbolji foto radionica u graadu
drugog rjesenja nisam imao ... i moze jedno pitanje...ne vezano za ovo..posto nisam u toku...koja je najnovija verzija garmina...da ga odma instaliram... trazio sam po 4umu ali nisam uspio nac
Kako je moguce da nisi uspio naci?
http://cafe.mobil.hr/forums/117-Symbian-S60-3rd-edition
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
eh sada sam uspio...jer nekako forum je pretrpan... previse ima svega...pa te zabole oci od citanja...a i pomalo se tesko snac![]()
Bookmarks