Nisam jos to provjerio imas pravi mozda su zastitili... Cim mi istekne licenca postam na forum, a mozda i prije.
Sto se tice pogreske "Neuspjesno otvoreni transportni kanali"
To znaci da niste dobro postavili postavke u programu SymRDP ili na PC-u,
-->Prvo morate omoguciti Remote Desktop na PC-u
Windows xp >> start--> control panel--> system--> remote-->i morate kvacice staviti odnosno omoguciti RD!
Slika:
ZABORAVIO SAM NAPOMENUTI DA NERADI AKO NEMATE PASSWORD NA RACUNALU!
Pravilno postavljanje: Kada udete u SymRDP (na telefonu), onda odete pod opcije -> racuni -> opcije -> dodati novi -> Pod korisnik upisujete ime racunala, moje je Duzda pa upisujem Duzda, password od PC-a mi je 1, i to upisujem pod Lozinku.
Onda odaberite: Uredeno, zatim nazad do glavnog menia programa, tu odabirete: opcije -> dodati novi -> pod ime upisujete ime racunala (Duzda), Host tu ide ip od racunala koji mozete saznati ovako: start-> run-> cmd-> ipconfig, pristupna tocka to vam je vasa wireless mreza odaberite vasu, racun odabirete predhodno kreiran racun (Duzda), ostale postavke kako vam odgovara, a odnose se na kontrolu misa i prijam slike, te rezoluciju slike..
Nakon ovoga pokrenuti kreirani protokol i pricekati da se spoji na wireless, (wireless mora biti ukljucen na ruteru odnosno morate imati wireless mrezu u sobi / kuci)
SLIKA USKORO!

Odgovori uz citat

Bookmarks