Imam iPhone 3G 3.1.2 JB i unlock. Instaliran je Installous i AppSync. Iz nekog mi razloga iTunes briše aplikacije skinute sa Installousa čim spojim mob na PC.
Verzija iTunesa je 9.1.1
Imam iPhone 3G 3.1.2 JB i unlock. Instaliran je Installous i AppSync. Iz nekog mi razloga iTunes briše aplikacije skinute sa Installousa čim spojim mob na PC.
Verzija iTunesa je 9.1.1
Isključi auto-sync u iTunesima za početak. Tako ti neće ništa syncati čim spojiš mob nego ćeš morati kliknuti na "sync" da to pokreneš. A nakon toga makneš opciju syncanja aplikacija. Pa će sync raditi za muziku, slike, itd ali ne i za aplikacije.
A što se samog brisanja tiče, mislim da je to normalno ( -->mislim, dakle nisam siguran )
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To se i meni događalo.
Jedino rješenje je bilo da skineš istu aplikaciju i na kompjuter pa preko iTunesa prebaciš.
Ili jednostavno nemoj sinkronizirati aplikacije, ako ih uglavnom skidaš preko mobitela.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
imo sam isti problem... kad se spoji telefon s itunsima odi desni klik na telefon i transfer purchases... meni tako radi...
moraš instalirati App Sync 3.0 preko Cydie i neće ti brisati programe. Možda se ne zove 100 % tako, ali lako ćeš ju naći jer je u istom repozitoriju u Cydia-i kao i Installous
Pozdrav svima..Imam iphone 3gs fw 3.1.3 i itunes ver 9.2.
Kad stisnem sync za aplikacije onda mi uopče ne kopira i instalira aplikacije na iphone..u itunesu pod opcijom apps sam označio kvačicu i sve programe koji bi mi trebao instalirati.Neke appove kao naprimjer:team viever,farm ville i slične koje sam instalirao preko app storea neče mi se kopitari tj. krene ono copyng pa naglo stane i onda se samo pojavi jabuka.
I još jedno pitanje:islite li da se isplati jailbrekanu verziju 3.1.3 zamijeniti verzijom 4.0.2 isto jailbrekanom.
Hvala unaprijed.
1. nema JB za 4.0.2 za GS
2. probaj desni klik na ime telefona (lijevo) pa Transfer purchases
3. instaliraj AppSync iz Cydie
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks