= Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
Pa zasto onda ljudi prave mobilne verzije foruma i stranica?
->Da si olaksaju zivot i da im sve bude preglednije i da se nemoraju upravo sa ovim boldanim djelom za*ebavat..
Pogrešno, koji god browser koristio moraš ga podesit, to radiš samo jednom i ne vidim u tome neki veliki problem. Ovdje, kao i inače netko treba nešto napravit da bi nekom drugom bilo lakše.

= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
A cuj Sljaka, ja jos uvijek stojim iza onog sto sam vec par puta rekao - Opera Mini je na danasnjim smartphone uredjajima generalno inferiorno rjesenje u odnosu na browser ugradjen u firmware. Stoga ne mislim imati instaliranu Operu Mini samo i iskljucivo zato da bi mogao pristupati forumu (a nemam nikakve potrebe koristiti je za ista drugo). Medjutim, tu je onda problem sto puna verzija foruma na relativno ogranicenim 3G/GPRS vezama guta previse prometa... Tako da po meni "olaksana" verzija (ajmo je zvati "mobile") ima podosta smisla, utoliko vise sto je ovo ipak forum o mobilnim uredjajima.
S ovom tvrdnjom ne mogu se nikako složit. Pogledaj OperuMini v.5 možda promijeniš mišljenje. I još jedna sitnica, Opera Mini smanjuje promet tako da je i to još jedan od razloga za njeno korištenje.