Jesam ja neku modanu verziju. Radi OK, ali ako ga držiš online potroši bateriju u par sati.
Jesam ja neku modanu verziju. Radi OK, ali ako ga držiš online potroši bateriju u par sati.
Meni na samsung kies piše, za ovu verziju uređaja nije moguće nadograditi. Što to znači? Jel moram izbrisat sve one lagfixeve razne i to... Nadam se da ne jer je to mukotrpnooo xD
Nešto ti cuca bateriju. Imaš kakav custom rom, lagfix, autokill aplikaciju i slično?
voodoo lagfix imam, napisao sam u prethodnom postu... killam aplikacije i sve, nije do toga nego baterija ne traje...
Killanje aplikacija, tj.onih koje moraju radit u pozadini ti najvise trosi bateriju.jer svakim zatvaranjem preko nekih od task killera,neki se programi automatski pokrecu ponovno I ubijaju bateriju.
I neki lagfixevi troše bateriju također, ne znam za voodoo. Probaj ga disableat pa vidi jedan dan da li je situacija šta bolja...
Onda ozbiljno razmisli o ovoj soluciji![]()
ovak,kupio sam galaxy u vipu i dekodirao sam ga.
nece mi se spojiti prek onog samsungovog browsera na internet, a otvara mi i mail i sve vezano za internet?
ko zna u cemu je problem?
kad dolazi update 2.2 ?
Prije 7 dana kupio sam Galaxy S koji ima implementiran Android 2.1.Downloadao sam preko marketa Skype,te ga instalirao, ali mi po upisivanju username i passworda staje.tj. beskonačno dugo mi piše signing in.Dali se netko susreo sa ovakvim slučajem i kako bih se mogao ulogirati.THX
skayp radi s androidom 2.2 tek nadogradi
može li mi netko objasnit postupak nadogradnje androida 2.1 na android 2.2
Settings -> About Phone -> System software Updates i tamo ga nadograđuješ, ali prije toga mora biti upaljen Wlan.
Samo je potrebno odobriti početak nadogradnje, sve ostalo će mobitel sam napraviti.
Nisam siguran jel ovaj postupak radi na Galaxy S, ali trebao bi jer na svim Androidima su te opcije više manje iste.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pa makni taj advanced killer...on ti guta bateriju.i ja kad sam dosao na android sam to koristio I ubijalo je bateriju.svaka aplikacija se sama zatvara,a neke moraju radit konstantno.android sam po sebi obavlja sve to super I ne treba ti nesto sto zatvara aplikacije.vjeruj mi...
Meni telefon za sad nema lagove. Lagfix da stavim tek kada osjetim probleme?
Forumaš godine :)
Iskreno, ni ja nisam nikave lagove osjetio, ali sam Lagfix to instalirao iz znatiželje. Nikave razlike nije bilo. Kasnije sam ga maknuo zbog nadogradnje na Froyo.
I kako je na Froyu? Brze, sporije, ljepse, ruznije ?![]()
Jel ima neka mogućnost da napravim totalni tvornički reset, znači da sve bude original kako je bilo prvog dana kad je kupljen? Trenutno ima na njemu voodoo lagfix kojeg sam dobio s mobitelom a to ništa nisam uspio shvatit kako maknut...
za početak pročitaj ovo: http://forums.whirlpool.net.au/archive/1571746
mislim da je jedini način da makneš voodoo (kompletno) da reflashaš mob sa stock firmwareom.
možda da kažeš zašto ga želiš maknut bi bilo lakše odrediti daljnje korake?
Htio bi update firmware na 2.2, a nedopušta mi kies bez toga. Kaže da postoji nadogradnja pa da nije moguća...
Kad sam na Hero stavio 2.2, poludio sam... Sve je postalo presporo.
A nista onda, stavit cu i ja na Galaxy![]()
Imaj na umu da sam ja stavio službeni update (registry hack + Skandinavski product code), za a ne one s XDA foruma.
Bookmarks