fala,
na odgovoru.
moze li IGo ili nesto drugo ?
radi se o :
BlackBerry 9000
fala,
na odgovoru.
moze li IGo ili nesto drugo ?
radi se o :
BlackBerry 9000
Ne, BB OS nije platforma na koju ode iGo, no u medjuvremenu uvidjeh da je Garmin izbacio i trial za BB:
www8.garmin.com/mobile/blackberry/
Bed je sto se taj Garmin ne da crackat, tako da ces nakon triala uvidjet besmislenost instalacije.
Ja imam Bold 9000 oko 15-16 mjeseci. Izmučio se tražeći što staviti za turn-by-turn navigaciju.
Tražio Garmina, Tom-Toma i sl ali bezuspješno.
Koristio Nav4All dok ga nisu ugasili za Novu godinu. Bio je besplatan. Nije bio nešto, nisi imao karte nego samo
upute gdje skrenuti lijevo - desno. Zatim instalirao Amaze GPS, bio besplatan sa verzijom 4.5,
ali nakon toga više ne. Doduše besplatna verzija je bila aktivna do prije mjesec dana, sada više ne.
Sada nude verziju 5.2 koja se plaća 27 USD godišnje. Aplikacija uopće nije loša, koriste Mapteq-ove
karte i sasvim su OK u HR, barem za Dbk, Split i ZG, što sam isprobao. Inače, aplikacija tijekom navigacije
skida karte preko neta, dakle nema spremljene karte i zato NIJE pogodna za one koje nemaju besplatan
internet, ja srećom imam.
Kako mi navigacija ne treba često odlučio sam se na kupnju licence za jednu godinu, neki dan platio i
radi sasvim OK. Ako treba više informacija tu sam.
Bookmarks