A sta da ti kazem... Igra je ok - u pocetku mi je bila super (napokon malo promjene od UT-a). Poceo sam radit i planove ali nikako nisam skuzio neke funkcije (tipa alpha-snipe i tako...)
Jel znas kako igru podesit u LANu?? Situacija je ova: imamo 2 kompa spojena preko switcha, na taj switch je spojen adsl tako da ga oba kompa mogu koristit (znaci da ne koristimo ICS nego jednostavno ako je mreza enablana imas i net i lan).
Frend ima original igru koju smo instalirali na oba kompa. CD Key trazi samo za multiplayer tako da smo stavili na jedan komp origigi key, a na drugi probali i taj i neke keyeve s neta. Sad me cudi sljedece: kako igra zna da key ne valja? Ne igramo na netu (niti bi ona to trebala provjeravat po serverima jer se radi o lan serveru).
Mozda vazna stvar je i ta da kad je mreza enablana automatski si connectan na net - mozda ipak pretrazuje i servere na netu.... A cuo sam i da treba u nekom .ini fajlu promjenit neki port.... Neznam, ako imas kakvu ideju, provjerenu ili ne, reci.

Odgovori uz citat

Bookmarks