Samo da javim da je izasao PwnageTool za 3GS 4.0.1 soft.
Samo da javim da je izasao PwnageTool za 3GS 4.0.1 soft.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Može link (ako je i za novije 3GS- ove)?
Ili je to ono isto što su već prije najavili?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
PwnageTool je program za raditi JB, ali to je program za Mac računala. Znači, ako imaš Windows- ne možeš koristiti
Ali, do sada je barem tako bilo, PwnageTool biva popraćen programom za Windowse kroz tjedan- dva (ili kraće).
Samo, sada treba čekati da vidimo za koji firmware i iPhone je ovaj PwnageTool...![]()
Zadnji uredio georgy : 24-07-2010 u 18:26
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kod mene kao i kod vecine windows računalo
sorry na tako skrtim informacijama, ali sam preko moba vidio na faceu taj link od Redmon Pie-a.
Pise da radi na starim bootromima samo, no do kraja tjedna ce izaci i za novije bootrome i unlock uz to.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
zasto nema za skinut sa iclarifield od kud ste skidali 4.0.1?
evo stavio 4.0.1 i fakat je nesto brzi od 4.0 no jubito mi i dalje ne radi a moram probati mms
jubito rjesio...ali nece mi mms poslati sta da radim? sve postavke su tocno unesene
Jesi resetirao telefon nakon unošenja postavki? Meni na VIP-u uredno radi, i primanje i slanje.
pa vec sam ga bio palio jer se smrznuo par puta
deckovi i cure ,,,gle ja sam sa 3.1.3.presla na 4.01 ,,radi se o iphoneu 3gs 32 i sad imam samo hitne pozive i ne prihvaca mi sim karticu ...molim pomoc ako itko zna sta da uradim ,,ovdasnji provideri mi neznaju rijesit problem ,,,,telefon mi je u komi
jel otkljucan?
Možda se zaključao na operatera. Trebaš karticu od tog operatera da ga možeš aktivirati i onda otključati.
Bookmarks