ma neeeeee...jos godinu i 5mj...

pa razlog promijene tarife bi bio taj sto nisam zadovoljna trenutnom hehehe
uzela sam prvo bila i300, jer je bilo 6mj u pola cijene...i s njom sam bila super zadovoljna...nikad nisam iskoristila sve minute, poruke, promet i to...i mislila sam da ce bit super kad predem na i150, jer sam uvijek bila potrosila cca 100tinjak minuta...
e pa nije bas tako...jucer je bio 13. i ja sam potrosila sve minute u paketu..razlog tomu je sto imam puno razgovora do minute trajanja, a obr.jed.za 1.min je 60sek, kasnije 15...
zadnji racun koji mi je dosao je bio 220kn, sto je prakticki duplo vise nego sto sam trosila na vipu (na cijoj sam pretplati bila 4god...)...tako da nisam zadovoljna niti malo...
mozda bi mi odgovaralo da se prebacim na i300 opet, ali to znaci da cu placati trostruko vise nego na vipu...
jedino mi je dobro sto je internet paket odlican, 1gb prometa mi je sasvim dovoljno i za surfanje i za skidanje, i skoro ga uvijek potrosim...
naplata poziva izvan paketa je skoro 2kn (prva minuta, 2. je 1,49 - tak nest...)...
poruke uglavnom ni ne saljem pa ih tu ni ne spominjem...

eto, ukratko...ovisno o paketu koji si uzeo, mozda ti bude dobar...ovaj i150 je sr*** veliko...radije bih da se prebacim na neku manju pretplatu ili nesto, pa da si dodatnim uslugama priustim razgovore, poruke ili internet...