Dakle ovako...
Jeste li primijetili da prilikom raspakiranja rar-datoteke SD card na disk dobijete folder iGO My way? Dobro, takav folder se kopira ili raspakira direktno u root SD kartice. Kasnije pokrenete instalaciju .apk file-a iz nekog od file managera i to onda garant ne radi. Zašto? Nemojte me pitati...kasnije sam posredno saznao da bi se raspakirani folder na kartici trebao zvati samo iGO....što sam u mom slučaju i uradio i gle čuda!!!! iGO proradio kao da ništa nije bilo. Kao, pa kako to i prije nisi uradio? Kako biste bolje razumjeli o čemu se radi, instalirao sam iGO na LG GT540 sa 2.1 Androm i gadno sam se ovih dana iznervirao da bi na kraju to bilo to. I sada se pitam...jel' to netko pokušava komercijalizirati znanje pa to nije javno, kako i spada, objavio ovdje? Mislim kada već rabimo crack-ove i slično, tajni nema, ne?
Naravno, kako stvar nije radila, optužio sam najmanje krivog Optimusa. Ovom se prilikom javno ispričavam spomenutom modelu jer on u ovom slučaju ništa nije kriv...oprosti, okrivio sam te u trenutku nervnog rastrojstva a to si najmanje ti zaslužio.
Dakle, iGO radi, pronalazi satelite, pokazuje poziciju. Sutra ide u vožnju do posla pa ćemo vidjeti koliko brzo računa put i reagira na skretanja i slično. Još da pribavim hrvatske upute i glasovno navođenje...
Pozdrav svima
Blaf

Bookmarks