zdravo decki.Imam T-mobile Pulse so android 2.2, i nieden Igo.apk sto simnav od forumov nemozam da go instaliram,celo vreme mi vika application not installed.
Imate li nekoe resenie?
zdravo decki.Imam T-mobile Pulse so android 2.2, i nieden Igo.apk sto simnav od forumov nemozam da go instaliram,celo vreme mi vika application not installed.
Imate li nekoe resenie?
Evo ja napokon uspio instalirati 800x480 verziju na galaxy S i stavio mape i sve radi.
A sad plusevi i minusi (usporedujem uglavnom sa ovi maps jer sam to koristio na 5800 XM):
+ (plusevi):
- prilicno jasno sucelje te pregled rute (moze se pregledavati mapa sa ucrtanom rutom, sto se na ovi maps nije moglo)
- ima vise modova (pjesak, bicikl, taksi...)
- bolji nacin unosa destinacije(jasna polja za unos adrese)
- (minusevi)
- prilicno komplicirano dodavanje medutocaka, znaci ako zelim da mi ruta ide odredenim mjestima moram se namucit da ju uprogramiram
- ne moze se searchat kartu za nekim mjestom ili POI-em bez da on automatski programira rutu do tamo, znaci ne mogu potrazit neku adresu tek tolko da vidim gdje je i onda odlucit dal zelim ici do tamo ili dotat u favorite ili bilo sta
Ne pada mi trenutno na pamet nista vise jer jos nisam koristio u voznji. Sve u svemu moram priznat da mi se za sad Ovi maps cini mrvicu bolji, a da ne velim koliko je jednostavnije za instalirat...
Zadnji uredio njuskalo : 14-02-2011 u 15:28
E sad jedno pitanje vezano uz te crackirane verzije: je li moguce dobiti neki virus na androidu instalacijom tog IGO? tj.ako je netko od Vas primjetio tako sto slicno?
Citao sam bas neki dan o nekom virusu koji salje SMS-ove a cijena jednog sms-a je 6-7kn..
hvala
Da li u contentu imaš mape, voice i lang file? Ako nemaš ništa, i to je znalo biti problem. Isto tako mount/unmount card.
Neleedirabbit, naravno da sam na root SD kartice stavio iGO folder i u njemu su uredno složena ona tri podfoldera u kojima ima sadržaja. Nisam ništa mijenjao, dapače, dodao sam Navigo mapu Hrvatske, Austrije i Bosne. Ovo je ujedno i dio odgovora Riddick-u. Nisam probao unmount card a i još mi jedna glupost pada na pamet - nije li možda trebalo (prije svega, prije bilo kakvog instaliranja bilo čega na SD) formatirati SD karticu...valjda je to obavljeno prije isporuke na tržište, što ja znam.
Za sada čekam da mi HRollins pošalje svoj download instalacije pa da probam, možda je ova moja pogrešna...
Blaf
Pa ako ti sve ostalo sa kartice radi onda to ne bi trebalo biti problem. Ali ... probaj
Upravo pokušao unmount pa mount SD kartice ali sve ostaje isto kao i prije. Kao da Andro ne vidi content file unutar iGO-a...što je totalna glupost.
Kopam ovamo po osnovnim postavkama GT-a i pod stavkom "Sigurnost i lokacija" nailazim na "Instalacija kodiranih certifikata sa SD kartice"...ovo mi apsolutno ništa ne govori...
Primjećujem da nakon neuspješnog starta iGO-a, možda nakom 30-ak sekundi, na ekranu se ukazuje poruka: iGO "Application is unable to start, please check other applications". Sve ostalo i dalje normalno radi, naravno.
Blaf
Dakle ovako...
Jeste li primijetili da prilikom raspakiranja rar-datoteke SD card na disk dobijete folder iGO My way? Dobro, takav folder se kopira ili raspakira direktno u root SD kartice. Kasnije pokrenete instalaciju .apk file-a iz nekog od file managera i to onda garant ne radi. Zašto? Nemojte me pitati...kasnije sam posredno saznao da bi se raspakirani folder na kartici trebao zvati samo iGO....što sam u mom slučaju i uradio i gle čuda!!!! iGO proradio kao da ništa nije bilo. Kao, pa kako to i prije nisi uradio? Kako biste bolje razumjeli o čemu se radi, instalirao sam iGO na LG GT540 sa 2.1 Androm i gadno sam se ovih dana iznervirao da bi na kraju to bilo to. I sada se pitam...jel' to netko pokušava komercijalizirati znanje pa to nije javno, kako i spada, objavio ovdje? Mislim kada već rabimo crack-ove i slično, tajni nema, ne?
Naravno, kako stvar nije radila, optužio sam najmanje krivog Optimusa. Ovom se prilikom javno ispričavam spomenutom modelu jer on u ovom slučaju ništa nije kriv...oprosti, okrivio sam te u trenutku nervnog rastrojstva a to si najmanje ti zaslužio.
Dakle, iGO radi, pronalazi satelite, pokazuje poziciju. Sutra ide u vožnju do posla pa ćemo vidjeti koliko brzo računa put i reagira na skretanja i slično. Još da pribavim hrvatske upute i glasovno navođenje...
Pozdrav svima
Blaf
Ah tako dakle....hmmm. Svaki put kada sam raspakirao SD Card RAR file, stvorio se "iGO My way" folder sa kontent file-ovima. Probao sam ne jednu inačicu ali svaki se raspakirao u baš takav folder, punog imena i prezimena. I nije mi ni na kraj pameti bilo da mu mijenjam ime. Rivaldo je sve jasno napisao i stvarno, na slikicama se vidi folder iGO, gol kao od majke rođen....ali molim lijepo, to znači da ga je i on morao preimenovati ili je pak radio sa inačicom kod koje je sve obavljeno kako treba....ja na takvu nisam naišao.
Pustimo sada tugu, valja se radovati uspjehu. Slijedeći korak je root-anje, kako me je netko od kolega ispravio, a onda mega-download svega i svačega.
Pozdrav
Blaf
eii bok.....
imam galaxy-a i7500 .....
može ponovo link pliz za iGO ove karte skidam sa deimonda ..... koji iGO da sad instaliram da mi te karte rade ?
našao sam na piratebay-u .... pa me zanima koja je razlika između iGO v8.4.2.124036 i iGO v8.4.2.139242 ???
naime imam Samsung i7500 ....
instalirao normalno stavio na micro sd karticu i sa app instaler instalirao iGO i pokrenem ga i izbaci mi please insert your sd card containing iGO content files .... ??? :S
uspio sam, po Blaf-ovom načinu .... treba samo preimenovati iGO My Way... u naziv samo iGO i staviti na karticu kao i apk......![]()
Zadnji uredio ravilov : 19-03-2011 u 16:19
@ForzaMilan,
Prestani spammati pisuci hrpu postova zaredom. Za to postoji gumb Uredi Post.
@nikky47,
Kompletne upute za instalaciju stoje u prvom postu ove teme.
Još ga nema.
Ako ti baš treba navigacija probaj sa CoPilot-om
nevalja link za upload
imal ko kakav drugi?
pozz.. imam problem prilikom kopiranja iGO navigacije na mob. sve je ok dok ne dođe do trenutka kad treba kopirati iz foldera content podfolder car. uvijek mi piše da trebam koristiti neki program koji treba konvertirati taj podfolder prije kopiranja na mob. ak neko zna kak ovo riješiti molim vas napišite
Kopiraj preko Windows Explorera u mass storage modu, ne sa Samsung Kies i slicnim programima.
hvala domy.. sad opet problemi, kopirao na mob i kad pokrenem iGO piše mi mising or incomplete file iGO/licence. kaj napraviti? i ak ima neko link s najnovijim kartama? hvala
SKIDAJTE dok link nije maknut
samo hrvatska, Q2.... Navteq, TA, TopM
iGO 8.3/Primo Latest Maps 2011 Q2 (NTQ/TM/TA) with POI/FTR/FDA/FPA/HNR CROATIA
ima li gdje iGo za kartom BiH to mi je hitno potrebno???
pozdrav. kupila sam novi mobitel sony ericsson neo. sad bi trebala iGo MyWay cijeli program i kartu hrvatske najnoviju pa ako tko ima link, molila bi. puno hvala![]()
iGo imaš ovdje : http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=74&t=5896
, a karte potraži na : http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=565&t=6787 ili : http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=565&t=6809
kod mene nikako da se instalira iGO MyWay - poruka da nema mjesta na disku. a pocistio sam memoriju telefona i sve aplikacije su na sd kartici... ima li tko savjet?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks