Skoro tjedan dana koristim "Official HTC sense ROM 1.0c":
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=726300
(u prošlom postu sam ga na temelju komentara korisnika pokudio, povlačim to. Vjerojatno je bila riječ o početnim verzijama)
Prije toga sam imao DeFrost 2.3 (vanilla 2.2 froyo), ali sam naknadno pročitao mnoga iskustva i tvrdnje kako vanilla 2.2 ROM-ovi (to se odnosi samo na leakane verzije) imaju wifi sleep bug - wifi konekcija pukne kada mob padne u sleep. I to mi se cijeli dan događalo, potvrđeno. Dovoljan razlog za potragu novog froya.
Odlučio sam se na gornji HTC ROM jer nema nikakvih modifikacija, čisti ROM, ali ima senseZasad bez ijednog reboota. Danas mi se Browser FC-ao dok sam editirao post i to me malo iznenadilo. Dosad sam vrlo aktivno koristio Browser i nisam imao problema pa neću dizati prašinu oko ovog crasha. Sve ostalo šljaka kako treba (froyo a2sd, wifi, gps, bt... HTC-ove aplikacije i widgeti). Sljedeće što planiram je formatirati karticu s ext3 particijom i iskoristiti a2sd+, a ne froyov. I da, zasad ne razmišljam o promjeni ROM-a
![]()

Zasad bez ijednog reboota. Danas mi se Browser FC-ao dok sam editirao post i to me malo iznenadilo. Dosad sam vrlo aktivno koristio Browser i nisam imao problema pa neću dizati prašinu oko ovog crasha. Sve ostalo šljaka kako treba (froyo a2sd, wifi, gps, bt... HTC-ove aplikacije i widgeti). Sljedeće što planiram je formatirati karticu s ext3 particijom i iskoristiti a2sd+, a ne froyov. I da, zasad ne razmišljam o promjeni ROM-a
Odgovori uz citat
Bookmarks