Ako je mob ima garaniju, nosi ga u servis. A ako nema, pročitaj malo po forumu o tome kako flasnuti i flexnuti mob...
Iako, čudno mi je što se neće puniti, hm...![]()
![]()
Imam problem dok sam danas pisao sms
moja v600 se jednostavno iskljucila i vise nam sanse da se upali
ne reaguje uopste
nece ni da se puni a pokusao sam i kablom da je povezem ne reaguje
jel ima neko pretstavu sta je problem i kako da ga resim ako je uopste moguce
Ako je mob ima garaniju, nosi ga u servis. A ako nema, pročitaj malo po forumu o tome kako flasnuti i flexnuti mob...
Iako, čudno mi je što se neće puniti, hm...![]()
![]()
pa kako da ga flash-ujem kad sam vec rekao da uopste ne reaguje ni kad ga povezem kablom sa racunarom???Izvorno postao CyberLord
Inace nije mi padao tel. nikakva fizicka ostecenja samo se jednostavno iskljucio dok sam pisao sms![]()
![]()
Uđi u flash mod... Drži pritisnuto * i #...
APsolutno, pošto vidim da nemaš više garanciju. U flash modu bi ga PC morao prepoznat, to ti je jedina šansa. Inače, ako to ne proradi, ne preostaje ti nego na servis.Izvorno postao CyberLord
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
i sta da drzim * i # i tako da probam da ga ukljucim ili da ga tako povezem sa racunarom?Izvorno postao CyberLord
Uključiš. Prvo ga ugasiš (hmmmm, to vjerojatno već i je)... Onda priotisneš i držiš te dvije tipke, i upališ ga.
Naravno, imaš ga spojenog na PC cijelo vrijeme. To se zove "flash mode" i u tom modu se može uploadat na mob novi flash i/ili flex.
znači 3 tipke od jednom ili prvo ove dvije (# i *) pa ih pustiš pa onda za paljenje nakon nekoliko sekundi ili...?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
3 odjendnom. Držiš ove dvije (# i *) i dok ih držiš stisneš ono za paljenje, malo duže držiš (ko i inače na Motoroli) i čekaš. Čuje se ding-dong na kompu, i na displayu se napiše bootloader verzija i još neko podatci.
Bookmarks