Isprobaj Tag&Rename, mislim da ćeš bolji program teško naći. Možeš mu postaviti mali milijun uvjeta, imaš preview ukoliko nisi siguran u ono što radiš, može povući informacije s interneta, jednostavno izgleda, radi kao portable,...
Možda (vjerojatno) niste shvatili iz naslova što hoću...
Znači, imam pjesme sa uređenim tagovima, ali su im imena (filename) loša.
Postoji li (sigurno postoji, ali zanima me ime) program koji bi preimenovao pjesme tako da filename sadrži informaciju iz taga (u mom slučaju- "*naziv pjesme*- *izvođač*")?
Skinuo sam jedan, MP3 rename, ali mi ne uspijeva... Tj. neke promijeni, nekima makne sve informacije iz taga, neke loše promijeni...
EDIT: Našao- AllFileRenamer.
Može lock.
Zadnji uredio georgy : 05-07-2010 u 19:13
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Isprobaj Tag&Rename, mislim da ćeš bolji program teško naći. Možeš mu postaviti mali milijun uvjeta, imaš preview ukoliko nisi siguran u ono što radiš, može povući informacije s interneta, jednostavno izgleda, radi kao portable,...
Njega imam, ali nisam mogao naći to kako preimenovati
Ali, ovaj AllFileRenamer jer super- jednostavan, radi što treba i to je to.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja ponekad radim s tim stvarima,i filename nazoven jednako izvana i iz unutra,tj tag se zove kao i fajl,uklonim one blentave komentare,artwork slike i ostale gluparije,a ostavim ime pjesme i izvođača te eventualno album...
Inače sve radim iz winampa.
Nije vidljivo, imam drugu verziju. Sada sam našao, ali već sam sve sredio.
![]()
Bookmarks